Knust kærlighed kan blive din fordel, Bendtner!

I baren eller på banen. Bruddet med Julie Zangenberg giver i hvert fald Nicklas Bendtner mulighed for fuld fokus på en kuldsejlet fodboldkarriere, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Se Dan Rachlin og Allan Olsen tale om Bendtner-breakup.

INGEN KÆRESTE, ingen karriere, intet landshold, ingen klub – og nej, natklubber tæller ikke…

Sådan kan Nicklas Bendtner gøre regnebrættet op efter bruddet med Julie Zangenberg er blevet offentliggjort – og nej, det hér skal ikke udvikle sig til en Se & Hør-light-klumme om det københavnske natteliv.

SPORTSLIGT, Ja sportsligt, så giver nyheden selvfølgelig en ny mulighed til at kigge på fænomenet Nicklas Bendtner. Bruddet kan nemlig udmærket have indflydelse på, hvilken vej en i forvejen kuldsejlet karriere tager.

Skal den nu have fuld rulle i nattelivet med drinks i fiskebowle-størrelse eller bliver de ekstra timer nu brugt til at satse 100 procent på, at finde en vej ud af karrieremørket.

Indrømmet: I Nicklas Bendtners tilfælde kan det gå begge vej, men forhåbentlig ser han bruddet som en mulighed for at fokusere på fodbolden.

HAR HAN IKKE kunnet det med Julie Zangenberg som partner, kunne man spørge. Altså, de fleste vil jo nok konstatere, at med ro på privatfronten, fast partner og regelmæssige spisetider, så vil en fodboldspiller præstere bedst.

Sagen var jo bare, at Julie Zangenberg selvfølgelig plejede sin egen skuespilkarriere i København og derfor har forholdet været et langdistanceforhold, hvor hyppige ture til København kan have kostet Bendtner noget fokus i forhold til træningen i Wolfsburg.

Specielt når man som ham heller ikke har forsømt mange chancer for en gallapremiere eller et modeshow sammen med Julie Zangenberg.

Der bliver ikke flere fælles-billeder på den røde løber sammen af Bendtner og Zangenberg. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Det er slut mellem Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner

PROBLEMET FOR Nicklas Bendtner er selvfølgelig også hele indstillingen til det at være professionel fodboldspiller. Er han dér for pengenes skyld eller holder han rent faktisk af, at udfolde det talent han er udstyret med mest muligt?

I for mange år har det været svært at se og Bendtner skal genfinde en ydmyghed og regulær glæde ved at spille fodbold. Ellers kan jo lige så godt stoppe!

NÅR NU WOLFSBURG  har overstået de to kampe mod Real Madrid, så vil fratrædelsen med Wolfsburg formentlig være fikset – og så er det Nicklas Bendtner skal have gennemtænkt, hvad der skal ske.

Forhåbentlig samme med nogle kompetente rådgivere som ikke kun kigger på lønningschecken, men også på, hvordan man genrejser en kuldsejlet karriere.

FOR ET ELLER andet sted, så må Bendtner jo med slet skjult tilfredshed konstatere, at Danmark endnu ikke har formået at skabe en angriber, der – når Bendtner er i form – når ham til snørebåndene.

Derfor: Skal bruddet med Zangenberg bruges til noget fornuftigt for Nicklas Bendtner, så må det være, at nulstille alt, tænke livet igennem – og så få noget retning på den resterende del af karrieren.

Hvis han altså gider. Hvis ikke, så kan han jo lige så godt kaste sig over Nikita Klæstrup, der også er nyslået solo-angriber...

Der er ikke meget at klappe af for Nicklas Bendtner for tiden. Det skulle da lige være udsigten til det millionbeløb, han ventes at få for at rive kontrakten med Wolfsburg i stykker. (Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Derfor må Bendtner vente på afgørelse

Tidligere var trøjen på tilbud, nu kan den foræres væk... Allan Olsen FCK er 'karriereklovnens' bedste redningsplanke

Hvad siger Superligaprofiler om Bendtner:

Bendtners mange møgsager i Wolfsburg

Her er et overblik over episoderne, hvor Bendtner har skabt problemer for sig selv i den tyske klub.

* November 2014

Wolfsburg-træner Dieter Hecking fortæller til tyske medier, at han har haft en samtale med Nicklas Bendtner omkring danskerens attitude og indstilling til træning, som Hecking ikke er tilfreds med. Det er årsagen til, at Bendtner i flere kampe ikke har været udtaget til holdet.

* April 2015

Nicklas Bendtner kommer en time for sent til træning i Wolfsburg og bliver smidt af holdet til weekendens kamp mod Schalke 04 som straf.

* Maj 2015

Den samlede Wolfsburg-trup skal til et fanarrangement, hvor der skal skrives autografer, tages billeder og gives igen til de fans, der hver weekend bakker holdet op. Nicklas Bendtner melder som den eneste afbud, da han har hovedpine. Samme aften som fanarrangementet foregår, bliver Bendtner ifølge Kicker dog spottet på en restaurant sammen med nogle venner.

* Juli 2015

Cheftræner Dieter Hecking er så utilfreds med Nicklas Bendtners form og arbejdsindsats, at danskeren i flere dage bliver sat til at træne konditionstræning på egen hånd, mens resten af truppen træner sammen.

* Februar 2016

Mens resten af truppen rejser til udekamp i Champions League, poster vragede Nicklas Bendtner et billede på Instagram af sig selv og en stor Mercedes med teksten "På vej til endnu en session". I Wolfsburg er Volkswagen storsponsor og den absolut største bidragyder, hvorfor alle ansatte skal køre i Volkswagen-biler, når de optræder i klubregi. Andre bilmærker bliver ganske enkelt ikke lukket ind på træningsanlægget. Derfor var Wolfsburg-ledelsen alt andet end tilfreds med Bendtners Mercedes-billede. Sportsdirektør Klaus Allofs siger, at billedet kommer til at koste Bendtner penge.

* Marts 2016

Nicklas Bendtner kommer 45 minutter for sent til en morgentræning i en periode, hvor han i forvejen er langt fra spilletid, da han slet ikke er en del af Wolfsburg-truppen til kampene. Han bliver udelukket fra resten af morgentræningen og bliver sat til at løbe for sig selv til eftermiddagstræningen. Ifølge tyske medier er Bendtners agent Ivan Marko Benes rejst til Wolfsburg for at snakke med sportsdirektør Klaus Allofs. Allofs siger på et pressemøde, at sagen bliver klaret internt, men at den får konsekvenser.

45 kommentarer
Vis kommentarer