Midt i transferkrigen: Agger presser Brøndby

Daniel Aggers manglende svar om fremtiden besværliggør jobbet for Troels Bech, skriver Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Her kan du se Allan Olsen vurdere Brøndbys nye angrebs-erhvervelser, 28-årige Kamil Wilcek og 18-årige Gustaf Nilsson

Herover artiklen kan du se Allan Olsen vurdere Brøndbys nye angrebs-erhvervelser, 28-årige Kamil Wilczek og 18-årige Gustaf Nilsson

I EKSTRA BLADET udnævnte 70-års fødselar Per Bjerregaard Daniel Agger som det bedste salg, han nogensinde havde været med til.

63 millioner datidskroner tilbage i 2006 var da også et ekstremt stort beløb og et fantastisk flot salg, så på den led kan man jo ikke påstå, at Daniel Agger skylder Brøndby noget.

Da slet ikke, når han nu med et blå-gult hjerte valgte Brøndby som ny arbejdsgiver.

ALLIGEVEL ER Daniel Agger med til at presse Brøndby på transfermarkedet – om han vil være ved det eller ej.

Ganske enkelt fordi landsholdsanføreren endnu ikke har givet besked om sin fremtid og heller ikke agter at gøre det før om et par måneder.

Udfordringen er selvfølgelig, at Daniel Agger trykker godt til på Brøndbys lønbudget, hvor han tjener i omegnen af fem mio. kroner om året.

SKAL BRØNDBY igen afsætte de penge til Agger – eller får de dem frigivet, hvis Daniel Agger enten stopper karrieren eller tager en tur mere i udlandet.

- Jeg må gøre et eller andet rigtigt, og det er det, vi alle stræber efter – at gøre det, vi er gode til, og 
at gøre det godt, siger Daniel Agger om de 
positive reaktioner, han får, når han møder sine fans. Og selv om han ikke længere er Liverpool-spiller, hænder det, at fans af Merseyside-klubben 
fra hele verden dukker op på Brøndby Stadion. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Sport og Spil Hele verdens Agger: Superligaens globale stjerne

DA DANIEL Agger naturligt nok har en sådan position, at han kan vente stort set lige så længe, han ønsker, så besværliggør det naturligvis sportsdirektør, Troels Bechs job, og derfor presser Brøndby-legendens manglende svar klubben på den københavnske Vestegn.

Se også: Efter Falk-transfer: FCK spiller vildt med musklerne

DET AFSKÆRER selvfølgelig ikke Troels Bech fra at handle, og med to handler fik han adresseret et problem i Brøndby, nemlig angrebet.

Ind er kommet Kamil Wilczek og 18-årige Gustaf Nilsson med blot halvanden time mellem de to underskrifter.

Mens Nilsson skal kategoriseres som udviklingsspiller med stort potentiale og en mand for fremtiden, så skal Kamil Wilczek levere allerede i foråret.

En købspris på blot 1,7 mio. kroner må siges at være rørende billigt for sidste års topscorer i den bedste polske liga, og der skal ikke meget til, før han er indkøbsprisen værd.

Så er det sgu’ til en skarp polsk håndværkerpris...

Kamil Wilczek er manden, der skal bombe for Brøndby i foråret. Foto: Brøndby
Kamil Wilczek er manden, der skal bombe for Brøndby i foråret. Foto: Brøndby

 

OMVENDT, SÅ får Brøndby også en mand, der har været et regulært flop i italienske Carpi, og inden topscorertitlen i Polen de foregående sæsoner ikke havde været noget stort hit.

15 minutters førsteholdsfodbold siden 1. september siger vist alt om en mand, der skal samles op efter et mislykket hold, men lykkes det, så får Brøndby en mand, der har vist, at han kan finde netmaskerne.

Se også: Brøndbys store scoop: Så billig er deres nye målkonge

MED KONTRAKTERNE til Wilczek og Nilsson, der først kommer til sommer, så er signalet vist også ganske klart. Johan Elmander og Ronnie Schwartz er ikke Brøndby-folk, når foråret slutter, og det virker som en rigtig beslutning af Brøndby-ledelsen.

TILBAGE STÅR SÅ Daniel Agger-spørgsmålet.

PS: Selvfølgelig et stort og velment tillykke til Per Bjerregaard, der som en af de absolutte pionerer i dansk fodbold er udstyret med skuldre, som hele det professionelle fodbold-Danmark står på.

Fejl, stædighed - men uden Per Bjerregaard ikke det Brøndby vi trods alt kender i dag. Tillykke med sejren over kræften og 70 års dagen lørdag!

Se også: Mr. Brøndby: Jeg har stadig nøglerne til klubhuset

Se Daniel Agger fortælle om det forestående skifte til Liverpool:

33 kommentarer
Vis kommentarer