Morten har den klasse som DBU mangler!

Store dele af DBU jubler over landstrænerens afsked, men Morten Olsens timing kalder på respekt, mener Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsen

Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsen fortæller her, hvem han tror, der kan afløse Morten Olsen som landstræner - i det næste klip fortæller Morten Olsen, hvorfor han har valgt at stoppe

Stemmen svigtede, øjnene flakkede lidt og der var helt stille i DBU-bunkeren i Brøndby. Morten Olsen annoncerede sin afsked og kylede dermed den definitive bombe ind i de sidste mange ugers historier om Morten Olsen svækkede position i DBU.

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at Morten Olsen ikke blev inviteret til Dansk Fodbold Award og at han i det hele taget er godt og grundigt isoleret i det nye DBU.

Se også: Stop ydmygelserne af Olsen: Så fyr ham dog!

Det blev naturligvis for broget for ærekære Morten Olsen og derfor har han altså valgt at tage sit gode tøj og gå.

Selvfølgelig vil han da ikke være til grin for et DBU-bagland, der helst ser ham hen hvor peberet gror, så et klart ja til, at de seneste ugers beslutninger og handlinger i DBU har gjort det betydeligt nemmere for Morten Olsen at tage beslutningen.

En beslutning, der kalder på den største respekt og han tog fusen så godt og grundigt på DBU, at unionen ikke selv havde nyheden på deres hjemmeside, Facebook- eller Twitterprofil.

En sidste stille hævn fra Olsen, måske, men det ændrer ikke ved, at han med beslutningen viser det format og udviser den respekt som DBU har manglet.

Se også: Drop det landshold, Morten!

Selvfølgelig får han også selv annonceret, at han er ledig på markedet fra sommeren 2016, men det er en biting i den store sammenhæng.

DBU kan selvfølgelig notere sig en sejr. Unionen  har – som Ekstra Bladet har beskrevet indgående – nærmest ikke kunnet vente til Olsens kontrakt udløb i 2016, men nu har Morten Olsen grotesk nok skaffet DBU en gudeposition.

De kan stille og roligt få en ny landstræner på plads og lade Morten Olsen tage skrællet, hvis kvalifikationen til EM mislykkes.

Se også: Bullshit-bingo fra ny DBU-boss

Det sletter bare ikke indtrykket af et DBU, der ikke har behandlet Morten Olsen med den respekt, der burde flyde mod en mand, der i den grad har betydet enormt meget for dansk fodbold.  En landstræner, der har taget fodboldebatten, talentudvikling og professionalisering alvorligt.  

Se også: Stop farcen: Fjern stik-i-rend-drengen

Til gengæld sørgede Morten Olsen selv for, at han fik en acceptabel afgang fra DBU med annonceringen på dagens pressemøde.

Og det manglede sgu’ da også bare!

Det perfekte punktum kan han så sætte med en kvalifikation til 2016.


Her kan du se hele interviewet om Morten Olsens exit


Her afslørede Morten Olsen, at han trækker stikket

41 kommentarer
Vis kommentarer