Sådan flækker man lige en træner, SIF!

Fyringen af Jesper Sørensen var ok, men ledelsen har skubbet træneren op på skafotet, mener Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen

KAMIKAZE-PILOT eller fodboldtræner? I tilfældet Jesper Sørensen, der nu er fyret, fortid og færdig i Silkeborg, er det begge dele.

SOM FODBOLDTRÆNER er han dumpet i den bedste række. 

Sølle fire point og nul sejre i 17 kampe er selvfølgelig langtfra i orden, og derfor er fyringen af Sørensen sådan set helt på sin plads. 

Trods masser af tætte kampe, udmærket indstilling og nul ballade i truppen er det historisk ringe af Silkeborg – og så ved man, at hammeren falder.

Tøfting: Forbavset over Silkeborg

HISTORIEN OM Jesper Sørensen er bare også beretningen om en ledelse, der lod Jesper Sørensen gå i krig uden ordentlige soldater. Sendt på slagtebænken af en Silkeborg-ledelse, der i blind naivitet undlod at forstærke den trup, der rykkede op fra den næstbedste række. 

AT HENTE Nicolaj Agger og så tro, at den hellige grav er vel forvaret, er ganske enkelt at undervurdere Superligaen så massivt, at det grænser til det absurde. 

Det falder både tilbage på den administrerende direktør, Kent Madsen, og sportschef Peder Knudsen, der da også er blevet degraderet til talentchef. 

Tøffe: Thomas Frank er under konstant pres

NÅR LEDELSEN oven i købet for nogle uger siden meddeler, at man nu anser nedrykning for nærmest en realitet, ja, så blev i princippet det sidste stykke tæppe trukket væk under Jesper Sørensen, der nu alene skulle stå for troen på projektet.

At foråret blev en jammer, må hele Silkeborg-ledelsen tager på deres skuldre – og Kim Poulsen, som overtager, kan næppe andet end at forberede et liv i 1. division.

Derfor kom den nu: Silkeborg-fyring var længe undervejs

MEDOPRYKKERNE fra Hobro har været anderledes offensive og bedre forberedt trods manglende erfaring i den bedste række. 

Emil Berggren, Quincy Antipas og Mads Hvilsom er tre markante forstærkninger, som har haft en sikker fod med i Hobros forrygende forår.

DET GEAR har Silkeborg slet ikke været i. Hverken på ledelsesgangene eller på banen. 

Se Brøndby hugger sidste søm i Jesper Sørensens trænerkiste:

Den tragikomiske krølle er såmænd, at Silkeborg fik tilbudt Mads Hvilsom før Hobro og det ganske gratis, men at de ikke var helt overbeviste om hans kvaliteter ...

Sådan er der så mange måder at flække en træner på – og Silkeborg har brugt et par af bogens bedste tricks!

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind