Tak for tordenstøvlen, Thomas!

Nu gælder det minimum andenpladsen i gruppen efter ydmygelse af Club Brugge i Parken, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

DER ER HELDIGE mål, fesne mål, flotte mål, måske endda fantastiske mål – og så er der lige det, som Thomas Delaney smadrede end fra 25 meter mod Club Brugge.

Hold nu kæft for en tordenstøvle af en venstrefod. Sparket så smukt, klinet så yderligt op mod målhjørnet, at det kan ses igen og igen.

AT FEDERICO  Santander, så lige ville følge op med sit bud på et gudekasse gør bestemt ikke noget og se lever vi med, at FCK’s første mål var en ren foræring af Stefano Denswil, der i bedste Johan Larsson-stil resolut tævede en bold i kassen for FCK’erne.

Men Thomas Delaneys vanvidskasse var kronen på værket i en anden halvleg, hvor Club Brugge blev splittet til atomer af et FCK-hold, der virkede klart forvandlet efter pausen.

ER FCK-anføreren ved at leve op til det løfte han gav, da han underskrev kontrakten med Werder Bremen, nemlig at han ville sørge for, at FCK fik et godt Champions League-efterår.

Jo, tak – lige nu ser det ikke mindre end fantastisk ud.

Club Brugge må være sendt helt ud af kredsløb efter to nederlag og et niveau, der ikke lugter meget af Champions League.

Med Leicesters sejr over Porto lever drømmen om andenpladsen i gruppen og Champions League-fodbold efter juleferien i absolut bedste velgående.

JA, LAD OS DA bare varme den lidt og sige, at med magtdemonstrationen mod de belgiske mestre, så har de sendt endnu et bidsk signal til både Leicester og Porto.

4-0-sejren ER et resultat, der giver genlyd i resten af Europa og man give Ståle Solbakken, at han igen får indstillet sit hold perfekt på opgaverne i Champions League.

OK, SKAL VI være helt retfærdige, så manglede første halvleg mod Club Brugge i Parken både fart, kvalitet i boldomgangen og uforudsigelighed.

Man kan ikke sige, at Ståle Solbakken lykkedes 100 procent med sin offensive satsning i form af Rasmus Falk og Benjamin Verbic som startere, men en tommel op for ikke at ville fedte den hjem i Parken.

Læg så til, at der skulle et Club Brugge-selvmål til at sætte FCK’erne i gang og man kan selvfølgelig godt sige, at det var en lille foræring. Heldigvis slap FCK'erne håndbremsen i anden halvleg og lagde et større pres på og fik altså en uventet gave fra Stefano Denswill.

MEN MED EN klapperslanges præcision og dødelighed viste FCK også, hvordan man hamrer et par lynhurtige søm i modstandernes ligkiste og den slags er der brug for i en benhård turnering som Champions League.

En turnering FCK befinder sig ualmindelig godt i!

PS: Skuffende tilskuertal på 25.605. Mon ikke FCK skal kigge på billetpriserne. Eller er FCK's fans blevet så forvente med Champions League, at der skal Barcelona eller Real Madrid for at fylde Parken.

FCK på vej mod drømmeland med stor-sejr

Utrolig kasse! Her hakker Delaney den i krogen fra 30 meter

FCK-karakterer 

Se vanvittigt selvmål af Club Brugge:

TV: Her banker Santander FCK på 3-0

Ny Schmeichel-succes: Pas på dem her, FCK

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.