Vi mangler dig, Kevin!

Magnussens mulige formel 1-sæde vil være en kærkommen succes i en jammerdal af danske resultater, skriver Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Så så Kevin Magnussen på situationen tilbage i december.

HEY, HAR DU set et Dannebrog, en pokal eller medalje tilsat en gang ’Der er et yndigt land’ for nylig? Altså efter kampene, konkurrencerne, begivenhederne. Nå, ikke – jamen, så er du slet, slet ikke alene.

Hvis vi lige hæver os op i den rød/hvide helikopter, så er den mest rejsende i nederlag!

DET ER NEMLIG lidt en jammerdal, hvis vi kigger ned på de sportslige præstationer:

  • Fodboldlandsholdet kan kun stå uden for hegnet og se misundeligt på lande som Island, Albanien og Wales, der skal spille EM til sommer.
  • Caroline Wozniacki vil så gerne, men er efterhånden helt forkrampet i forsøgene på at stråle i grand slam-turneringerne.
  • De danske cykelryttere brænder ikke ligefrem den franske asfalt af, og uden Mikkel Kessler er den danske professionelle boksescene mere pauver end power!
  • Håndbolden? Hmmm – for mændene blev et koks i Qatar fulgt op af en regulær og pinlig fiasko i Polen – og heller ikke kvinderne kunne på hjemmebane leve op til medaljehåbene.

NIX, DET SEJLER rundt – og selvfølgelig er mange dygtige svømmere, roere, sejlere og andet godtfolk glemt hér, men når vi taler sport, der har tag i de mange, så er skuden ude i høj søgang.

Derfor vil et formel 1-sæde til Kevin Magnussen falde et ualmindeligt tørt sted, og så vil du måske påstå, at Kevin da heller ikke vinder noget med rumpetten plantet i en Renault-racer. Nej, enig, men når vi taler formel 1, så er det næsten en succes i sig selv at få fingre i et sæde og den eksponering, en formel 1-pilot får er gigantisk.

Sagt med andre ord: Vi mangler dig, Kevin.

Kevins situation har taget en u-vending, og Roskilde-knægten har sat speederen i bund med retning mod Formel 1. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Watt: Det beskidte spil begynder nu

FORHÅBENTLIG SER Renault Magnussens åbenlyse talent for fart og påskønner den erfaring, han trods alt har taget med sig fra giga-teamet McLaren med de mange udfordringer.

Ja, i virkeligheden kan det være en stor fordel for det franske team at sikre sig en kører, der har prøvet al den modgang, der næsten kan opbygges i så kort en karriere.

At han også har taget nogle gigantiske sportslige rutsjeture fra den sensationelle andenplads i debutløbet til beskeden om fyresedlen, har formentlig blot gjort ham endnu stærkere, endnu mere moden.

FOR EKSTRA BLADET vil det selvfølgelig rive noget i rejsebudgettet, hvis Kevin Magnussen skal køre formel 1 i år, men jeg garanterer, at vi nok skal være lige i hælene på den hurtige mand fra Roskilde.

For hér har vi en mand, der i den rigtige bil nok skal få Dannebrog til at blafre.

Racerkører Kevin Magnussen fortsætter med al sandsynlighed hos det franske Formel 1-hold Renault. (Foto: Philip Davali, Ekstra Bladet) Formel 1 - 29. jan. 2016 - kl. 12:52 Store stjerner og store triumfer: Her er Kevins nye hold

Se - eller gense - Kevins største triumf:

60 kommentarer
Vis kommentarer