Annonce:
Annonce:

Colombia har VM's stjerneskud

James Rodriguez scorede begge mål i sejren over Uruguay, og han stråler som Neymar og Messi

Annonce:

På forhånd var det ventet, at Neymar og Messi ville blive de helt store navne ved VM-slutrunden i Brasilien, men de har fået hård konkurrence fra den 22-årige James Rodriguez. Den unge colombianer har været en af turneringens helt store åbenbaringer, og han fortsætter heldigvis med at imponere. Hans scoring til 1-0 mod Uruguay hører til blandt de smukkeste mål hidtil. Han tæmmede bolden med brystet, og inden den ramte jorden, flugtede han den med venstrebenet ind under overliggeren hos en prisgivet Muslera i Uruguays mål.

Annonce:

Rodriguez fra Monaco satte på den måde endnu et aftryk ved VM. Men han kan andet end lave mål. På strålende vis svinger han dirigentstokken på et hold, der oser af lyst til at spille offensiv fodbold. Rodriguez har en rigtig god legekammerat i Juan Cuadrado, som til dagligt henter hyren i Fiorentina, og som var så venlig at servere bolden på et sølvfad til Rodriguez' scoring til 2-0.

Uruguay var en kedelig modstander. Naturligvis savnede de manden med biddet, for nogen Suarez er 35-årige Diego Forlan selvfølgelig ikke, og den gamle mand kunne da heller ikke bidrage med ret meget i Uruguays angreb. Men nu ville de helst heller ikke angribe. Uruguay satsede på en stram defensiv og håbet om et enkelt kontramål. Det blev de straffet for af et veloplagt Colombia-hold, der var klasser bedre på Maracana i Rio.

For Colombia er ikke kun et underholdende offentsivt hold. Den kloge træner, argentinske José Pekerman, er også en dreven taktiker, så der blev aldrig åbnet op bagude. Der bliver ikke angrebet med hovedet under armen. Colombia er selv uden den skadede angrebshingst, Radamel Falcao, et komplet hold der har alle muligheder for at give Brasilien kamp til stregen i kvartfinalen.

Annonce:

Jeg ser i hvert fald ikke Brasilien som kæmpefavorit i det opgør. Brasilianerne mangler stadig en del, før jeg kan se dem tage den sjette VM-titel. Colombia kan blive et grimt bekendtskab for hjemmeholdet, for James Rodriguez og kompagni kommer med en bunke selvtilid og med en viden om, at de har spillet noget af det smukkeste og mest besnærende fodbold i turneringen. Også smukkere end Brasilien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: