Annonce:
Annonce:

Hold nu kæft, Herning. Det var kongeklasse!

Sæt bare prisen op på Sisto. Han var fantastisk på en historisk aften for FC Midtjylland, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Pione Sisto: Derfor var vi bedre end United
Annonce:

Det er ikke længere storken, der har de længste ben.

Paul Onuachu tager prisen og nappede også det højeste jubelbrøl i Herning, da hans højreskøjte sendte FC Midtjylland på sensationelle 2-1 over Manchester United torsdag aften.

Forinden havde nigerianeren serveret driblekunst på midten af banen, og Jess Thorup så i den grad rigtigt, da han lod to-metermanden erstatte en bleg Martin Pusic.

Sejren er nærmest ufattelig. Et vinterramt FCM-mandskab mod mægtige Manchester United, der er i fuld gang uge efter uge med kampe, hvor de bliver matchet benhårdt.

Der er ikke andet at sige, end at præstationen mod det (falmende) engelske storhold var i kongeklassen. Et monument i dansk fodbold og en flabet, men alligevel moden og velfortjent sejr til FC Midtjylland.   

Annonce:

På intet tidspunkt lod FCM sig mærke med, hvor STOR en modstander de havde inviteret til Herning. I stedet stod den på benhårdt arbejde og et mod og en lyst til SPILLE mod United-stjernerne. Imponerende!

56 sekunder
Man var ellers ved at spørge sig selv om, hvor lang tid varer et mareridt? Ja, for de fleste af os er det svært at måle, men for FC Midtjyllands nyerhvervelse Vaclav Kadlec tikker den ind på præcis 56 sekunder.

Det er nemlig de forfærdelige 56 sekunder fra tjekken sendte kuglen i fødderne på en storspillende Sergio Romero i Manchester United-målet til Memphis Depay trillede bolden bag Mikkel Andersen.

Absurd, grotesk, vanvittigt – eller bare fodbold…

Selvfølgelig burde Kadlec have scoret – og muligheden for en tværaflevering til Pione Sisto var også til stede – og lige så selvfølgeligt burde både Tim Sparv og Filip Novak ikke være gået efter den samme bold i den efterfølgende kontra, for det efterlod for meget plads bagude.

Annonce:

Nå, man kunne også kalde det forskellen på Superligaen og Premier League – eller påberåbe sig, at danske hold mangler det sidste, den sidste lille kynisme, klasse, koldblodighed. Alt det, der kan købes for de svimlende mange millioner et hold som Manchester United bruger.

Måske fik Louis van Gaal, der efterhånden må sidde med en voldsomt rygende pistol i panden, set, at det ikke er for sjov, når en masse af de store klubber har Pione Sisto på blokken.

Se studiets reaktion, da Sisto scorede her

Pione viste sig frem på den store scene
Mod Manchester United funklede den lille FCM-juvel igen. 1-1-målket var klasse og måden han gled forbi Ander Herrera var fremragende.

Ja, afslutningen blev rettet af, men hvor var det fedt at se Pione Sisto vise sig frem på den helt store scene og landstræner Åge Hareide må også have klappet begejstret over den stærke kantspiller.

Man fornemmede det allerede fra start. At det kunne blive en stor aften for Sisto. Det meste lykkedes og han gav allerede i de første minutter fornemme prøver på, hvordan man bare lige sætter en mand.

Annonce:

Det kan blive et brag af et forår for Pione Sisto og holder han niveauet, så sæt bare prisen op. Nej, det var ikke var verdens stærkeste United-mandskab, men han beviste til fulde, at han kan begå sig på den store scene.

Nu venter returopgøret på Old Trafford, og hvis ikke Manchester United-defensiven bliver bedre end den var i Herning, så venter der nogle forrygende kontramuligheder.

Ja, det bliver stadig sindssygt svært, men FCM skal selvfølgelig tage med, at de rent faktisk kunne spille op med Manchester United, og ikke mindst at Sergio Romero - der afløste skadede David De Gea - havde to-tre verdensklasseredniknger.

Under alle omstændigheder: Det kan godt være, at englænderne havde svært ved at udtale både Herning og FC Midtjylland.

Nu har de lidt tid til at øve sig….

Der var god stemning i studiet, da det afgørende mål blev scoret

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: