Annonce:
Annonce:

Angrebet lignede noget, der var løgn

Danmark tabte 23-17 til et svensk hold der udnyttede et hav af danske tekniske fejl - det udløser dumpekarakter

Klavs Bruun måtte se sit angreb  dumpe fælt mod Sverige. Foto: Rene Schütze
Klavs Bruun måtte se sit angreb dumpe fælt mod Sverige. Foto: Rene Schütze
Annonce:

NÆPPE MANGE i den danske trup ville protestere, hvis vi kunne få et par uger mere til at træne angrebsåbninger. Men sådan spiller det bare ikke. Præcis som julen står også VM for døren.

MEN HVOR er der stadig meget at arbejde med i det danske angreb, inden det allerede bliver alvor ved slutrunden sidst på ugen. Man kan rive hårtotter af hovedet efter især den første halvleg mod Sverige. Vores anfører i skikkelse af Stine Jørgensen formåede ikke at sætte noget som helst fornuftigt sammen.

Annonce:

I TAKT med at hun faldt til et uhyggeligt lavt niveau, fes luften ud af det danske angrebsspil, der lignede noget, der var løgn. Ingen struktur, kun vild forvirring. Alt for mange angreb blev bevidstløst spillet til afslutninger hen over de store svenske midterforsvarere. Alt for få gange blev der spillet bredt og forsøgt enten afslutninger eller gennembrud på de svenske backer. 

SVENSKERNE havde tydeligvis lært mest af kampen i lørdags, som vi vandt med et enkelt mål. Det var alt for lidt, men hjemme i Troldhättan var svenskerne os klart overlegne både teknisk og taktisk.

JEG TALTE 10 tekniske danske fejl alene i de første 30 minutter, og så er det vel forståeligt, at vi i samme periode kun lavede seks mål. Det siger sig selv, at vi ikke lignede de kommende VM-guldvindere. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, men det er foruroligende, at vi efter den fine kamp i lørdags kan ramme et så lavt niveau.

Annonce:

JA, VI var handicappede af, at Trine Østergaard sad over. Det betød, at vi på skift spillede med Line Jørgensen og Louise Burgaard som en meget stiv fløj. De ville begge helst løbe i en bue uden om backen for at komme til skud fra bagkæden. Men det havde svenskerne læst, og derfor kom det danske angrebsspil til at virke forvirret og forkrampet. Louise Burgaard fik dog vist i anden halvleg, at hun godt kan score fra fløjen.

DER ER meget, vi kan blive foruroligede over. Men måske især at vi intet kunne stille op overfor det svenske 5:1-forsvar. Her lignede vi høns uden hoveder. Det er naturligvis noget, som vores kommende VM-modstandere vil lure. 

SELVFØLGELIG var der også noget at glæde sig over. Althea Reinhardt i målet fik vist, at hun er en rigtig kompetent kollega til Sandra Toft. Der var enkelte bolde fra fløjen, som den unge keeper fra Odense burde have taget, men hun var trods alt et lyspunkt.

VI VAR uden den skadede Line Haugsted, men alligevel var det danske forsvar vores bedste våben. Svenskerne scorede trods alt kun 23 mål, og heraf var flere af dem i et tomt dansk mål. Tæller vi deres kontrascoringer med - som vi forærede dem på grund af vores mange tekniske fejl - så var deres mål i det stationære spil begrænset. 

Annonce:

VORES MÅLMÆND og vores forsvar ser ud til at være klar til VM. Selv den unge Kristina Jørgensen løftede meget i defensiven. Til gengæld kunne hun ikke på samme vis løfte noget i angrebet. Men det kommer. Det er ikke svært at se, at hun har våbnene.

DE DANSKE KARAKTERER

Sandra Toft UB
Althea Reinhardt 3
Sarah Iversen 4
Maria Fisker 2
Fie Woller 4
Kathrine Heindahl 4
Lotte Grigel 3
Mette Tranborg 2
Line Jørgensen 1
Kristina Kristiansen 2
Kristina Jørgensen 2
Trine Østergaard UB
Louise Burgaard 4
Stine Jørgensen 2
Line Haugsted UB
Rikke Iversen UB
Klavs Bruun Jørgensen 3

Danmark fik prygl – nu venter grotesk køretur hjem

Så sker det: I aften skal Mulle til eksamen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: