Stjerneskud sprængte granitpigerne

Drønfarlige Janne ejede Parken i en time

Stjerneskuddet Janne (Foto: Thomas Sjørup)
Stjerneskuddet Janne (Foto: Thomas Sjørup)

Ingen skolefinale uden et nyt stjerneskud på den danske fodboldhimmel. Finalen hos pigerne i dag blev heller ingen undtagelse. I en times tid tog knivskarpe Janne Brouer fra Kolind Centralskole ejerskab i Parken. Hun gjorde stort set, hvad der passede hende.

Allerede efter et kvarter havde hun taget spændingen ud af opgøret mod de ellers hidsigt fightende piger fra Nexø Skole. De klejne bornholmere stred bravt, men Janne kunne de ikke hamle op med. Hun var i en klasse for sig selv, og hun må være en drøm for en hver ungdomslandstræner hos pigerne.

Til daglig opererer hun i forsvaret hos Skovbakken. Hun er således en polyvant spiller, som Morten Olsen kaldet det. Det er en spiller, som kan bruges på mange pladser, og sådan en type er en gave til spillet. Hun læser det godt, løber på de rigtige tidspunkter og så kan hun afslutte. Ingen tvivl om at hun skulle have Michael Laudrups Teknikerpris.

Selvfølgelig var hun kke alene om at vinde finalen. Kolind-holdet var vældig godt organiseret, og der blev også sat plusser ved den lille elegante Anna Louise Kristensen som brillerede på højre midtbane. Fra midten af banen fordelte Mathilde Juul boldene med stort overblik.

Selv om hun måtte fiske flere bolde end normalt ud af nettet, så stod Zindie Rasmussen alligevel en godkendt kamp hos Nexø. Det første mål burde hun have afværget sammen med sit forsvar, men ellers var hun chanceløs ved de øvrige kasser, som Janne Brouer sørgede for.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere