Bendtner er en kedelig karakter

Angriberen bør søge opmærksomheden på fodboldbanen i stedet for på natklubber og i retssale

Bendtner beklager sine handlinger foran retten. Den falske melodi har vi hørt mange gange før. (Foto: Jens Dresling)
Bendtner beklager sine handlinger foran retten. Den falske melodi har vi hørt mange gange før. (Foto: Jens Dresling)

Kan man forestille sig, at Nicklas Bendtner slet ikke er en så god fodboldspiller, som han går og bilder sig selv ind? Ja, det tror jeg godt man kan.

Kan alle hans eskapader uden for banen delvist tilskrives hans manglende gennemslagskraft på alverdens fodboldbaner? Ja, der er uden tvivl en sammenhæng.

Nicklas Bendtner har helt åbenlyst en voldsom trang til at blive eksponeret, og derfor kaster han sig over modebranchen og smykkeindsustrien i de perioder, hvor det ikke kører på hverken landshold eller i Juventus. Og så går han i byen og drikker sig stiv, fører sig frem og slår hjernen fra. Desværre omgiver han sig ikke med venner, som er mere klart tænkende end ham selv. Og så går det galt, og han bliver udstillet.

Den 25-årige angribers seneste tur i byen, og ikke mindst efterspillet, har på ingen måde vist nye charmerende sider af ham. Tværtimod. Efter mange timers druk satte han sig bag rattet, men ikke for at køre hjem. Meningen var at fortsætte til den næste beverding. Totalt hjernedødt. Heldigvis fik politiet stoppet ham, inden han kunne nå at forvolde skade på uskyldige nattegængere.

At han mangler kontakt med virkeligheden forstår man bedre efter retsmødet i dag, hvor det kom frem, at promillen var på hele 1,75. Dermed er sagen langt mere alvorlig end det billede, Bendtner selv forsøgte at fremstille på Twitter i søndags. Her talte han om en mild spritsag og en stille nat. På det tidspunkt vidste han bedre. Men det er ikke første gang, at man ikke kan regne med, hvad han siger. Hver gang han er blevet taget i en kedelig affære, lover han bod og bedring. Hver gang falder han i på ny.

Han er blevet en kedelig karakter, og det klæder ham heller ikke, at han lod sin forsvarer kæmpe i retten i et forsøg på at få nedbragt bødens størrelse. Selvfølgelig er det hans ret, men netop i den situation han er i, havde det tjent ham bedre at tage straffen med oprejst pande. Og havde han endda selv lagt lidt oven i til ofre for uansvarlige spritkørere, så kunne man måske være forledet til at tro, at Nicklas Bendtner virkelig angrer og magter at tænke på andre end netop Nicklas Bendtner.

Læs også:

Se også: Bendtner-advokat: Vigtigst at få lukket sagen

Han omgiver sig med et hav at rådgivere, og det hedder sig også, at landstræner Morten Olsen bruger uendelig meget tid på at tale med sin foretrukne angriber. Måske netop derfor har landtræneren været ualmindelig tavs i denne sag. Men selv om han endnu engang er blevet skuffet over Bendtner, så havde det været på sin plads, at det havde været landstræneren og ikke en pressechef, der skulle fortælle offentligheden, at DBU efter flere latterlige krumspring var nået frem til, at Bendtner bogstavelig talt er sat på bænken i et halvt års tid.

Læs også:

Landsholdsfodbold - 5. mar. 2013 - kl. 16:09 Nedtrykt Bendtner foran retten: Værste dag i mit liv

Tilsyneladende lytter Bendtner ikke til nogen overhovedet, for så havde han været i gang med genoptræningen i Juventus i stedet for at gå på druk i København. Og hvis han lyttede til fodboldforstandige mennesker, så ville han også forstå, at han ikke har formatet til at spille i de bedste klubber i hverken Italien, England eller Spanien. Så længe han ikke kan indse det, vil han fortsætte med at ryge ud i dumme situationer og underlige stunts for at dulme skuffelsen over ikke at slå til i hverken Arsenal eller Juventus.

Og nu er han færdig begge steder. Hvis han nu satte overliggeren lidt lavere, så ville han stadig kunne få et langt og godt fodboldliv i Belgien, Holland eller Tyskland, men egoet er vist desværre større end evnerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere