'Faxe underminerer Auri'

Brøndbys nye konstellation er kun en lappeløsning

Faxe er kun en lappeløsning i Brøndby. (Foto: Ernst van Norde)
Faxe er kun en lappeløsning i Brøndby. (Foto: Ernst van Norde)

Det havde været et rent snit at fjerne Auri Skarbalius og Bent Christensen for i stedet at sætte John Faxe Jensen og en ny assistent i spidsen for Brøndby. Sådan en løsning havde givet mening. Men i stedet har Brøndbys ledelse endnu engang valgt at mudre vandene ved at nøjes med at tilknytte Faxe som støttepædagog for det nuværende trænerteam.

Se også: Auri om Faxe: Giver mere overskud til mig

Alle de implicerede siger, at de er glade for, at tingene er faldet på plads på den her måde. Selvfølgelig gør de det. Auri og Bent Christensen beholder deres job, og John Faxe får igen føling med fodbold på topplan, men som konstruktion er planen dømt til at mislykkes. Hvis Auri i nogen udstrækning stadig nød spillernes respekt, så vil den da forsvinde nu, hvor John Faxe gør sin entre. For han vil jo være den nye stærke mand, der skal samle stumperne.

Brøndby - 11. okt. 2012 - kl. 15:49 Køhlert tvivler på Faxes rolle

Auri Skarbalius er en fin fyr og en rigtig fighter, men han har på intet tidspunkt i sin tid i Brøndby vist, at han evner at få en ellers udmærket trup til at begå sig bare nogenlunde i Superligaen. Men Brøndbys ledelse mener alligevel, at han stadig skal være cheftræner, for klubben er i følge sportsdirektør Ole Bjur meget tilfreds med det arbejde, han har udført. Det skriger jo til himlen.

Brøndby - 11. okt. 2012 - kl. 13:49 Faxe har et flosset ry

Brøndby ligger sidst i Superligaen, men ledelsen i Brøndby er tilfredse med trænerens arbejde, og derfor skal han fortsætte. Hos mig rimer det ikke, og i stedet for klarhed og en ny begyndelse bliver der i stedet skabt uklarhed og forvirring om kompetencefordelingen. Vi har set den slags før. Blandt andet i FC København hvor en direktør pludselig satte sig ned på bænken ved siden af træneren. Det var begyndelsen på et trænerskifte.

Vi kommer nok til at se det samme i Brøndby. Pinen bliver bare trukket ud, indtil det går op for klubbens ledelse, at for mange kokke fordærver maden. For der kan kun være en chef.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen