Morten Olsen bag dansk magi

Vi har fundet en ny playmaker, som gør sine medspillere gode, og så blev Slovenien blæst ud af den olympiske turnering med de sikre cifre 37-30

Så gør vi sådan her, Mikkel. Morten Olsen til højre er vores nye strateg. Han gør også Mikkel Hansen bedre. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Så gør vi sådan her, Mikkel. Morten Olsen til højre er vores nye strateg. Han gør også Mikkel Hansen bedre. Foto: Tariq Mikkel Khan.

ENDELIG. Efter skuffelser ved de to foregående OL skal vi spille om medaljer.

Endelig flød det danske spil frit.

Endelig levede holdet op til de store forventninger.

OG EGENTLIG burde vi have afgjort kampen allerede i første halvleg. Frygten for det offensive slovenske forsvar viste sig at være overdrevet. Når vi holdt fart i angrebsspillet, havde vi let ved at komme til afslutninger, og i den fase var Morten Olsen den helt store strateg.

Han gjorde sine medspillere gode, og ikke mindst nød brødrene Toft på stregen rigtig godt af en række sukkerbolde fra magiker Olsens hånd. Selv gav han også prøver på sit voldsomt flotte skudrepertoire.

TEMPOET i angrebsspillet faldt i en periode, men så viste Gudmundur Gudmundsson handlekraft ved at tage Mikkel Hansen ud og sætte Michael Damgaard med de hurtige fødder på banen. Det gav straks bonus. Der blev flyttet rundt på det slovenske forsvar, og igen fik vi lagt afstand til Balkan-holdet.

Det var i den anden ende det kneb. I 23 minutter præsterede Niklas Landin ikke en eneste redning. Han fik lang snor, men heldigvis blev det bedre, da han blev afløst af Jannick Green, som begyndte godt og kun blev bedre.

Som tidligere i turneringen viste det sig, at Mikkel Hansen havde godt af en pause. Tilbage på banen efter pausen viste han stort overskud, og derfra så vi os ikke tilbage.

ANDEN halvleg var en opvisning i moderne angrebsspil. Der blev spillet bredt. Der blev spillet hurtigt, og der blev spillet direkte. Der blev spillet på hele klaviaturet. Og heldigvis tog mange del i løjerne.

Nu skal vi bare have gang i Niklas Landin og lidt mere fart i forsvaret. Sker et, så bliver vi svære at slå. For angrebet har fundet formen, og denne gang fik vi  minimeret antallet af de tekniske fejl. 

 

Danmark storspiller og smadrer sig i semifinalen

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+