Mulle er kun Klavs Bruuns andetvalg

Stine Jørgensen var den foretrukne playmaker, da Danmark slap ud af Rusland med et hæderligt nederlag på 31-27 

Mulle måtte begynde på bænken i EM-kvalifikationsopgøret mod Rusland. foto: Lars Poulsen
Mulle måtte begynde på bænken i EM-kvalifikationsopgøret mod Rusland. foto: Lars Poulsen

MED LIDT mere koldblodighed i afslutningerne og med lidt bedre afstemning i midterforsvaret kunne Klavs Bruuns kvinder såmænd godt være rejst hjem fra Astrakhan i Rusland med begge point onsdag aften.

Nu blev det i stedet til endnu et hæderligt nederlag på 27-31 til russerne, som senest slog os i kampen om femtepladsen ved VM i Herning i december.

Men når det er noteret, er der også grund til at hæfte sig ved, at det stærkt amputerede danske hold i perioder leverede en aldeles opløftende indsats.

Husk på at Klavs Bruun var rejst den lange vej uden seks af de normale stamspillere. I det lys kan truppen se frem med fortrøstning til returopgøret i EM-kvalifikationen på lørdag i Næstved. Det bliver den afgørende kamp om førstepladsen i puljen.

LANDSTRÆNEREN begyndte med Stine Jørgensen som playmaker i stedet for Kristina ’Mulle’ Kristiansen.

Det danske hold åbnede fornuftigt med gode afslutninger fra distancen fra Anne Mette Hansen og netop Stine Jørgensen. Men efterhånden fik det aggressive russiske forsvar tacklet vores skytter ned, og så fik vi set manglerne i det danske spil.

Der var gode muligheder for både både fløj- og stregspil, men her leverede spillerne ikke varen.

Først da Fie Woller kom på banen i anden halvleg, fik vi de afslutninger fra fløjen, som der hele tiden blev indbudt til. Flot kamp af unge Woller der klart overstrålede Ann Grete Nørgaard, som spiller helt uden selvtillid.

KRISTINA KRISTIANSEN kom også ind og fik sat tempo i det danske angreb. Det blev til flere mål og gode oplæg.

Mulle har absolut noget at byde ind med på landsholdet, selv om det ser ud til, at den godt skydende Stine Jørgensen nu er førstevalg som playmaker.

Et valg, der sagtens kan forsvares.

Men Mulle er en fortrinlig joker.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere