Annonce:
Annonce:

Jubler over Kesslers boksechok: Hold nu kæft, det er i orden!

Den danske boksescene har været som Roskilde Festival udelukkende med Dansk Top-orkestre, så selvfølgelig er et Kessler-comeback velkomment, mener Ekstra Bladets sporsredaktør, Allan Olsen

Se Kessler-kender Peter Sloth tale om et muligt comeback.
Annonce:

FORESTIL DIG EN Roskilde Festival, hvor hovednavnene er Fede Finn & Funny Boyz,  Kandis og Birthe Kjær.

Groft tegnet op – og i bedste mening dansktop-stjerner - så er det lige præcis sådan den danske boksescene har set ud siden Mikkel Kessler annoncerede sit karrierestop tilbage i februar 2015.

Ingen billetsælgere, manglende kvalitet og drømmen om de store kampe rumsterede kun i hovedet på de allermest optimistiske promotorer.

Nu ser det ud til, at vi igen skal se Mikkel Kessler i ringen.

Den bedste bokser Danmark nogensinde har fostret og hans to kampe mod Carl Froch i Herning og London er legendariske. Kampe, der viste boksesporten fra den mest brutale, underholdende og fascinerende side.

Slagsudvekslinger, mod, opofrelse og fighterhjerte man ellers skal til Hollywood-produktioner for at finde.

Annonce:

Lige præcis de to kampe, står i hvert fald på min personlige liste over de største sportsoplevelse som sportschef på Ekstra Bladet.

NÅ, LIGEGYLDIGT, måske – men bare for at fortælle, at boksesportens underholdningsværdi savner Mikkel Kessler i samme grad som Danmark hver eneste marts savner sol go varme.

Derfor vil boksefans, tv-stationer – og indrømmet – Ekstra Bladet naturligvis slikke sig om munden ved et gensyn med The Viking Warrior.

Selvfølgelig kan det lade sig gøre. Oven i købet en måde, så man ikke bare tænker, at han vil en tur i pengene igen. Fordi:

  • Mikkel Kessler er ganske vist 38 år, men det er ingen alder i professionel boksning. Floyd Mayweather Jr. er 40 år, Wladimir Klitschko er 41 år, så ingen problemer der. 
  • Karrieren er ikke smækfyldt med kampe. 49 er det blevet til og med 46 sejre, så er det ikke fordi kroppen er blevet smadret igennem. Mange af sejrene er oven i købet kommet i hus uden mange minutters boksning.
  • Seriøsiteten. Mikkel Kessler er ikke en mand, der går halvhjertet ind til sådan et sats – for det er en gambling – men velovervejet og med alle tandhjul indstillet på, at levere det træningsarbejde, der er nødvendigt.

Artiklen fortsætter under billedet:

Mikkel Kessler vandt over Carl Froch på point med dommerstemmerne 3-0 og blev WBC-verdensmester i supermellemvægt i Herning. Foto: Claus Bonnerup
Mikkel Kessler vandt over Carl Froch på point med dommerstemmerne 3-0 og blev WBC-verdensmester i supermellemvægt i Herning. Foto: Claus Bonnerup
 

MEN - OG SELVFØLGELIG er der et men. Eller tre.

Han har tidligere været ramt af en øjenskade, der truede med et at sætte en stopper for karrieren. Tør han risikerer et tilbageslag på den konto?

Hvor er han mentalt? Er han sulten efter at opleve en tur mere i den firkantede ring, med de afsavn og krav det stiller. Og er han indstillet på, at kæmpe sig hele vejen frem til den store kamp?

Annonce:

Har han styrken til at overbevise skeptikerne om, at det er en fremragende idé med et af de comebacks som bokseverdenen er så rig på?

DE SPØRGSMÅL KAN kun Mikkel Kessler svare på – og forhåbentlig har han gjort regnebrættet op. For at gå halvhjertet i ringen er både røvhamrende farligt for helbreddet og et eftermæle, der risikerer et knockout.

At det hele tiden har luret i baghovedet med et comeback er måske dokumenteret i dette citat fra et afskedsinterview med Ekstra Bladet tilbage i 2015:

’’Derfor indstiller jeg karrieren mentalt og prøver at komme videre med mine ting, men hvis der kommer et vanvittigt godt tilbud fra en af dem, er jeg også frisk.’’  

Han virker frisk – og buldrer han tilbage i sin gamle vægtklasse Supermellemvægt, så kan vi jo passende få kampen mellem Patrick Nielsen og Mikkel Kessler som et pejlemærke på, hvor Kessler er henne.

Annonce:

Nå, det sker nok ikke med de to Sauerland-boksere og måske er Mikkel Kessler tiltænkt en rolle i det nye World Boxing Super Series-format

Under alle omstændigheder: Du skal være mere end velkommen, Kessler. Det er ikke den værste idé du har fået.

Så får dansk boksning da også  igen lidt at rocke til!

Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

Boksebombe: Kessler gør comeback

Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

Palle skeptisk over Kessler-comeback: Dum ide!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: