Annonce:
Annonce:

Sidste chance: Nu skal sheriffen fra Nottingham skyde med skarpt!

Hvor går Nicklas Bendtner hen, hvis heller ikke opholdet i Nottingham Forest bliver en succes? Nej, vel. Det er sidste udkald, men fint valg, skriver Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Hør Bendtners første ord til pressen efter ankomsten til Nottingham Forest. (Video: Nottingham Post)
Annonce:

NAPPER MAN toget fra London til Nottingham, så tager det kun lidt over halvanden time at tilbagelægge de cirka 128 miles.

Til gengæld var der flere tusinde kilometer mellem de to kontrakter med danske signaturer, der blev underskrevet de to steder.

I LONDON SIDDER Christian Eriksen på toppen af karrieren og bliver med den nye kontrakt en af de absolut bedst lønnede i Tottenham.

Ja, han har vel underskrevet en af de største kontrakt nogensinde for en dansk fodboldspiller med en svimlende årsløn i omegnen af 35 mio. kroner. Kun Simon Kjær med godt 30 mio. nettokroner om året er i øjeblikket bedre lønnet.

Oppe i Nottingham kunne Nicklas Bendtner så nappe et job, der ligner en karriere-redning og et betydeligt skridt ned i forhold til de ambitioner, der altid har været dejligt høje i den kringlede Bendtnerske hjerne. Her snurrede Champions League og Premier League lystigt rundt mellem alle byturene.

Annonce:

Stærkest af Christian Eriksen – og så gælder det ellers Bendtner.

ER DET ET SKIFTE helt i skoven eller ramt lige så præcist som en af Robin Hoods pile?

Tjae, selvfølgelig er det et ordentligt skridt ned fra dyre adresser som Arsenal, Juventus og Wolfsburg og selvfølgelig havde han – og vel også os andre – håbet på mere.

Nicklas Bendtner har bare intet haft at bære de forhåbninger i og i forhold til at få gang i karrieren igen, så virker Championship som det rigtige niveau lige nu.

Derfor: Valget er fornuftigt, men hvorfor skulle det tage så lang tid? Nu er han igen bagefter de øvrige i truppen.

I NOTTINGHAM FOREST kan han forhåbentlig få de kampe – og der er buler af dem i den række – der giver ham skarpheden og kampformen tilbage.

Helt nødvendigt for en type som Bendtner og chancen for succes er selvfølgelig højere i den næstbedste række end i Premier League.

Se Eriksens gyldne kontrakt: Fordobler lønnen

Annonce:

KLUBBEN? JAMEN, for en mand i undertegnedes alder, så er det jo en gammel kæmpe i England.

De var parat, da jeg indtog de engelske samlemapper på kanten mellem 70’erne og 80’erne med navne som Tony Woodcock, Peter Shilton, Kenny Burns, Trevor Francis, Viv Anderson, John Robertson og Garry Birtles.

Korte shorts og langt hår. Værsgo’. Legendariske Brian Cloughs mandskab snuppede sgu’ da lige to pokaler i Europa Cup’en for mesterhold – det daværende Champions League for yngre læsere…

HOV, DET VAR et sidespor, men det er altså en falden storklub Nicklas Bendtner er havnet i, men også et sted, der sukker efter en klar førsteangriber og et sted, hvor drømmene om Premier League lever i bedste velgående. År efter år…

Problemet for Nicklas Bendtner er selvfølgelig, hvis også dette ophold bliver sølle på succes. For hvor går man hen efter en fiasko i Championship, der i givet fald vil føje sig til en række af andre uheldige ophold?

Annonce:

LAD OS NU SE, om ikke også Bendtner selv forstår, at det er ved at være sidste chance, hvis han skal have renset joke-auraen af sig.

Forhåbentlig tager han både omgivelserne og sit eget talent seriøst. Det fortjener begge parter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Landstræner Åge Hareide skal måske klø sig lidt i håret ved udsigten til Bendtner-comeback på landsholdet. Foto: Lars Poulsen
Landstræner Åge Hareide skal måske klø sig lidt i håret ved udsigten til Bendtner-comeback på landsholdet. Foto: Lars Poulsen
 

VI KRYDSER fingre – også for landsholdet, men lige her ramler Nicklas Bendtner og Åge Hareide formentlig ind i et problem.

Man kan ikke se bort fra, at en Bendtner i topform naturligt hører til på de danske landshold, men Hareide har faktisk formået at skabe en humørfyldt, sammentømret og homogen gruppe på landsholdet.

Hvordan vil den trup reagere på en Nicklas Bendtner, der naturligvis vil kræve retten til at genindtage en plads øverst i hierarkiet.

SPÆNDENDE ØVELSE – men først skal Sheriffen af Nottingham selvfølgelig lige vise, at han igen kan skyde med skarpt!

Kevins skæbne afgøres snart: Sådan arbejder hans personlige team i kulissen

PS: Hatten af for de danske U21-drenge og træner Niels Frederiksen, der sikrede EM-billetten med en 3-1-sejr over Rumænien. Nu har Hareide i forvejen et ungt landshold, men der er dælme godt med talent i den danske fodbolddam for tiden.

Eriksen ser store perspektiver i Tottenham-fremtid

Bendtners aftale med Forest er på plads

Læserne griller Caroline: Her betaler jeg min skat

Husker du det? Dengang Bendtner lynede mod Barcelona:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: