Annonce:
Annonce:

WASSatan: Helt til grin, Hareide!

Selvom vores norske landstræner samler en fantastisk trup mandag, så skal han til bunds i sagen om Daniel Wass' mystiske landsholdsafbud, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Annonce:

PRESSET AF Celta Vigo, klar på rekordtid eller bare fløjtende ligeglad med det danske landshold?

Under alle omstændigheder, så er Daniel Wass’ afbud til Åge Hareides landshold mageløst mystisk.

Fredag melder Daniel Wass afbud til Åge Hareide, da han ikke mente han var helt klar, men søndag aften bød han mægtige Barcelona op til dans hjemme i Vigo.

Endda i startopstillingen og endda i en grad, så Barca-stjernerne blev skilt ad i første halvleg med 3-0 - og endnu en scoring af Pione Sisto. Wass? Tjae, han så ikke vildt skadet ud...

Så helt skidt kan kroppen næppe have haft, da han meldte afbud – med mindre selvfølgelig, at Celta Vigo har nogle rene mirakelmænd i den medicinske stab.

Annonce:

DERFOR KAN man ikke frasige sig tanken, at Celta Vigo nærmest har beordret et landsholdsafbud og er det tilfældet, så er det dybt problematisk og temmelig bittert for Daniel Wass, der formentlig stadig sætter landsholdet højt.

Det ligner i hvert fald en sag, hvor Daniel Wass – måske ubevidst og uden skyld – kører Hareide fuldstændig rundt i manegen og det skal landstrænenen naturligvis til bunds i.

Den teknisk begavede midtbanespiller står i hvert fald med et gigantisk forklaringsproblem og sådan et fup-afbud – som vel er den nærmeste betegnelse i  skrivende stund og set udefra – plejer ikke at være specielt fremmende for landsholdskarrieren.

Så kan det godt være, at han score en stribe plusser hos arbejdsgiveren, men det ligner nu temmelig dårlig stil - og et ordentlig selvmål.

Lad os nu få et ordentligt svar, Wass, DBU og Hareide.

VORES NORSKE landstræner har dog som regel let til smil, og hvis det er blevet endnu bredere i weekenden, så er det fuld forståeligt.

Annonce:

Når Åge Hareide i dag samler truppen før de vigtige VM-kvalifikationskampe mod Polen og Montenegro, så får han en flok spillere hjem i storform og kufferten propfyldt med selvtillid.

  • Tag Nicolai Jørgensen, der brager kasser ind i Holland og er ved at udvikle sig til en ægte boks-angriber. Nu med hæl-kasse efter et vildt aggressivt og godt løb i feltet.
  • Eller Pierre-Emile Højbjerg, der er blevet fast starter i Southampton og henter værdifuld Premier League-erfaring uge efter uge.
  • Hvad med Andreas Christensen, der ganske vist var med til at tabe til Barcelona, men både gør det godt på midtbane og forsvar i en benhård Bundesliga, hvor også Jannik Vestergaard kom i spil denne weekend.
  • Ja, der er også Kasper Schmeichel, Riza Durmisi, Simon Kjær, Pione Sisto og ikke mindst Christian Eriksen, der alle høster flot kritik.

SÅ JO, ÅGE Hareide kommer i denne uge til at råde over den bedste trup, han har haft til rådighed endnu som dansk landstræner.

Der er ikke de sædvanlige bænkevarmere fra de europæiske ligaer, som Morten Olsen kæmpede (for) meget med – og mange har endda også Europa Cup-fodbold på programmet.

DET LOVER GODT, men nu er Polen på udebane også en ordentlig mundfuld, og det er den klart sværeste kamp, Hareide endnu har sendt sine tropper ud i.

Lige præcis den kamp vil på mange måder vise, hvor langt Hareide er nået med genrejsningen af det danske landshold.

Mystik om dansk stjerne: For skadet til landsholdet - men starter mod Barça

Hareide udtager superligaprofil efter afbud

Flabet scoring sender Jørgensen øverst på topscorerlisten

Kom tæt på Superligaens nye stjerne: Derfor har Brøndby-juvel aldrig været bedre

Se de fedeste scoringer i La Liga. Pione Sisto topper listen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: