Landin efter storpræstation: OL er det store mål

Den lange keeper strålede også efter kampen mod Kroatien

Landin stod en blændende kamp mod Kroatien. (Foto: Lars Poulsen)
Landin stod en blændende kamp mod Kroatien. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet) Der var smil over hele femøren, da landsholdets ankermand, Niklas Landin, tog turen med pressekorpset efter den flotte sejr over Kroatien.

Målet for holdet har været OL i Rio, og nu den første konkurrent ryddet af banen i Boxen, hvor det for alvor kom til at svinge for det danske landshold.

- Vi blev ved med at tro på det. Vi holdt hovederne kolde og spillede os frem til gode chancer. Det betød også ekstemt meget for vores angrebsspil, at Kasper Søndergaard var tilbage. Vi fik flere skud fra højre back end vi har fået i de sidste par kampe, og han kommer godt på ydersiden. Han var vigtig for os i anden halvleg.

Foto: Lars Poulsen Håndbold Forrygende Mikkel og Landin bag vigtig OL-triumf

- Vi ved, at det også bliver en hård kamp mod Norge. Nu har vi hele ugen haft fuld fokus på Kroatien, som vi nok har betragtet som den hårdeste modstander, men nu tror jeg, at Gudmundur allerede er i gang med sin computer, så vi har helt sikkert noget vi skal se om Norge allerede i aften.

- Hvis vi spiller vores spil og får den opbakning som vi havde i aften så er kampen mod Norge meget fifty-fifty.

- Gudmundur har talt meget om det mentale op til den her kamp mod Kroatien. Hvordan synes du selv, at i var indstillet mentalt?

- Vi har også snakket om det internt i truppen. Om at det sagtens kunne blive bedre. Jeg synes også at vi får vist, at vi kommer med udstråling og med ret ryg og egentlig fik vi afvist kroaterne rigtig fint.

Foto: Lars Poulsen Jan Jensen Endelig: Mikkel var en håndboldengel

- Hvad synes du om dit midterforsvar i dag?

- Det var faktisk rigtig fint. Jeg tænkte, at der var nogle bolde jeg skulle have taget i det stationære spil, men så er der måske nogen frie, som jeg tager. Men jeg synes midterforsvaret stod godt. Der var nogle problemer i starten med de tunge kryds, hvor de kommer helt fri igennem på midten. Det er selvfølgelig ikke godt nok, men vi stod mere kompakt, end vi gjorde mod tyskerne.

- Hvor meget betyder det for jer at komme til OL?

- Det betyder alt. Det er det, vi kæmper for. Det er sæsoens landsholdsmål.

- Og der glipper ikke nu?

- Det skal det ikke, siger Landin.

0 kommentarer
Vis kommentarer