Annonce:
Annonce:

Nicki Bille anholdt

Lyngby-angriber lagt i håndjern på gaden midt i København

Nicki Billes anholdelse er den seneste i en lang række møgsager for angriberen. Få et overblik over dem alle sammen her.
Annonce:

Ved du noget, så tip os enten på sms/mms (alm. smstakst) på 1224 eller på mail: 1224@eb.dk

Fodboldspilleren Nicki Bille blev anholdt mandag middag midt i København. Det bekræfter flere uafhængige kilder over for Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger opholdt Nicki Bille sig med et par venner på gaden i krydset mellem Larsbjørnsstræde og Studiestræde i indre by. Det fandt en mandlig cyklist provokerende, da vedkommende ikke kunne komme forbi.

Parterne kom op at diskutere, og angriberen fra Lyngby Boldklub trak ifølge vidneudsagn en pistol-lignende genstand frem og truede cyklisten.

Umiddelbart efter optrinnet forsvandt Nicki Bille fra stedet, men blev kort efter stoppet af politiet, der var tilstede i området.

Annonce:

- Jeg kommer gående sammen med nogle venner, og så ser vi en ligge på gaden, og han er lagt i håndjern af politiet. Det er Nicki Bille, siger et øjenvidne, der ønsker at være anonym, til Ekstra Bladet.

- Er du sikker på, at det er Nicki Bille?

- Det er jeg helt sikker på.

- Hvordan så Nicki Bille ud, da han lå på gaden?

- Han var stille og rolig, siger øjenvidnet, der umiddelbart efter ser politiet afhøre cyklisten.

- Vi kommer ned på Larsbjørnsstræde, og der overhører vi offeret fortælle politiet, hvad der var sket. Han siger, at han er blevet truet med pistol, og den ligger så inde under en bil, siger vidnet, der tager en billede af den pistol-lignende genstand.

Her ses luftpistolen, som politiet fandt i området, kort efter de havde lagt Nicki Bille i håndjern. Privatfoto
Her ses luftpistolen, som politiet fandt i området, kort efter de havde lagt Nicki Bille i håndjern. Privatfoto
 

Riad Tolba fra Københavns Politi bekræfter, at der har været en episode med uorden, og at en person er anholdt.

- Vi skal afhøre forskellige vidner og foretage tekniske undersøgelser, siger talsmanden til Ekstra Bladet. Han ikke vil bekræfte, at Nicki Bille er den anholdte.

Til Ekstra Bladet siger den vagthavende ved Københavns Politi, Kristian Rhodin: 

Annonce:

- Jeg kan bekræfte, at der er fundet en luftpistol, og vi prøver at se, om der er en sammenhæng mellem den og den episode, hvor en er blevet anholdt.

En luftpistol er som sådan ikke specielt farlig, men politiet vil gerne komme med en opfordring.

- Den er ikke farlig i forhold til den almindelige befolkning, men kan potentielt forvolde noget skade. Vi vil gerne sende et signal om, at det ikke er en god ide at rende rundt med sådan en, siger Rhodin, der samtidig oplyser, at luftpistolen er fjernet af politiet.

30-årige Nicki Bille spillede sin seneste landskamp i 2013 og har været på indtil flere udlands-eventyr i sin karriere. Det har bragt ham til italiensk, spansk, norsk, fransk, polsk og græsk fodbold. Denne sommer skrev han en etårig kontrakt med Lyngby.

Nicki Bille blev anholdt mandag middag i København, oplyser flere kilder til Ekstra Bladet. Foto: Christer Holte
Nicki Bille blev anholdt mandag middag i København, oplyser flere kilder til Ekstra Bladet. Foto: Christer Holte
 

Nicki Billes agent: - Han blev røvrendt, og nu skal han have ny klub

Overfaldt kvinde: Nu skal Nicki Bille i fængsel for vold

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger findes der en mulighed for, at Lyngby kan komme ud af aftalen, hvis angriberen træder ved siden af.

Annonce:

Ekstra Bladet har været i kontakt med Lyngbys cheftræner, Mark Strudal, men han var ikke blevet informeret om anholdelsen og havde ingen kommentarer på daværende tidspunkt.

Yderligere har Ekstra Bladet været i kontakt med agenten, der ikke ønsker at kommentere sagen på nuværende tidspunkt. Han undersøger nu, hvad der er op og ned i sagen.

Klubledelsen i Lyngby ønskede heller ikke at sige noget, da Ekstra Bladet kontaktede dem.

Billes møgsager

I marts 2009 fik han 40 dages betinget fængsel for vold. Dommen blev gjort betinget af 50 timers samfundstjeneste. Straffen fik han for at have uddelt knytnæveslag.

I efteråret 2013 blev han i Norge anholdt for gadeuorden og modtog en bøde på 8000 kroner for at have smadret glas, spyttet på en ansat og slået ud efter folk på en natklub.

I april 2015 blev han i Danmark idømt 60 dages betinget fængsel samt 80 timers samfundstjeneste for at have modsat sig en anholdelse og bidt en politibetjent i armen.

I juni i år fik han 30 dages ubetinget fængsel for vold og usædelig opførsel. Under en bytur i Monaco slog han en kvinde og tog kvælertag på en anden kvinde.

I oktober i år blev Nicki Bille anholdt og lagt i håndjern på gaden i indre København. Ifølge vidneudsagn kom han op at diskutere med en forbipasserende cyklist i krydset mellem Larsbjørnsstræde og Studiestræde, hvorefter Bille angiveligt trak en luftpistol og truede cyklisten.

Kort inden jul var den gal igen, da Nicki Bille ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev politianmeldt for at have overfaldet en dørmand med flere knytnæveslag. Episoden skete foran natklubben Level ved Gammeltorv i indre København. Efterfølgende flygtede Bille mod Strøget med flere vagter i hælene, men vagterne trak sig, da fodboldspilleren angiveligt virkede truende.

Natten til 2. juledag blev to personer anholdt efter husspektakel i Nicki Billes bolig. En person blev kørt på hospitalet og politiets teknikere arbejdede på stedet. Politiet holder kortene tæt til kroppen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce: