OL-helt for skadet til gallafesten

En af håndboldspillerne ramt af drilsk ryg, der forhindrer ham i at komme på scenen, hvis landsholdet bliver hædret i aften

Mikkel Hansen bliver interviewet af TV Glad. Foto: Claus Bonnerup
Mikkel Hansen bliver interviewet af TV Glad. Foto: Claus Bonnerup

HERNING (Ekstra Bladet): Herrelandsholdet i håndbold er indstillet til adskillige fine priser ved Sport 2016 i aften. Men det er ikke alle heltene fra Rio, der er til stede i Herning, hvor DR transmittere den store galla-fest – og afslutning på et forrygende sportsligt 2016.

Mads Christiansen, der efter OL-triumfen meldte fra til landsholdet som den eneste, har ikke kunne få fri fra jobbet i Magdeburg. De nye spillere i truppen – dem, der ikke var med i Rio – er heller ikke til stede i Midtjyllands svar på Texas.

René Toft Hansen, pt dansk håndbolds svar på den svenske filmstjerne Greta Garbo, har også valgt at spare på krudtet og er blevet hjemme på hotellet i Aarhus, hvor han kan underholde sig med Henrik Møllgaard. Den store forsvarsspiller fra Paris er for skadet til at deltage.

- Henrik har problemer med ryggen. Der er lidt vrøvl, men det er ikke noget alvorligt – der var bare ingen grund til at forværre problemerne ved at sidde i en bus, forklarer Gudmundur Gudmundsson.

Resten af koret, der pt spiller Bygma Cup med afslutning søndag aften i Aarhus, er til stede i Herning iført det stiveste puds, de har kunnet finde i rejsetaskerne.

Pernille Blume - ballets dronning i rød kjole - er en af de barske konkurrenter, Niklas Landin og håndbold-drengene er oppe mod. Foto: Claus Bonnerup
Pernille Blume - ballets dronning i rød kjole - er en af de barske konkurrenter, Niklas Landin og håndbold-drengene er oppe mod. Foto: Claus Bonnerup

Niklas Landin aner ikke, om han og holdet skal på podiet en eller flere gange i aften.

- Jeg har ikke fået nogle hints. Vi er desværre oppe mod to, der også har leveret store resultater (svømmeren Pernille Blume og hækkeløberen Sara Slott).

- Men det er under alle omstændigheder hyggeligt at komme lidt væk fra hotellet, siger landsholdets anfører.

Michael Damgaard i det spøgefulde hjørne har også en klar plan:

- Er du sindssyg! Den skal have fuld skrue, vi skal op at hænge i lamperne, vi holder overhovedet ikke igen, for det er trods alt et par dage siden, vi sidst har drukket os pissefulde…

Se også: Aftenens bedste billede: Nicki nikker - men hvad kigger Frede på?

Se også: Selvsikre Casper: Vi bør vinde trofæerne i aften

Se også: Stjernen nægter at tale under VM: Nu frygter de, det breder sig

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere