Du kan her rette dine indstillinger for, om vi må sætte cookies og bruge persondata, eller du kan give os besked, hvis en annonce er upassende, rummer fejl eller er ulovlig.
eller
Rapportér annonce
Du har mulighed for at rapportere denne annonce til annonceafdelingen på Ekstra Bladet, hvis du enten finder annoncen upassende eller at annonceringen er ulovlig.
Vær opmærksom på at du er i gang med at anmelde en annonce som værende ulovlig, er du sikker på du vil fortsætte? (En ulovlig annonce overtræder gældende lovgivning, læs mere her)
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi har flere retningslinjer for annoncering på Ekstra Bladet, som skal overholdes, og hvis vi finder at annoncøren ikke har overholdt disse, vil de blive frataget muligheden for at annoncere på Ekstra Bladet fremadrettet. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor, så vi kan få lokaliseret annoncen og tjekket op på om vores retningslinjer overholdes.
Tak for din påbegyndte anmeldelse. Vi vil gerne høre din begrundelse for din anmeldelse, så vi kan undersøge annoncen, da vi tager alle indsendte anmeldelser alvorligt. Det vil hjælpe os meget, hvis du vil skrive en uddybende kommentar nedenfor.
Din begrundelse skal som minimum bestå af 30 tegn
Tak for din henvendelse
Din anmeldelse er nu afsluttet. Tak fordi du bidrager til EB.dk.Annoncerne på EB.dk er en essentiel indtægtskilde, som sørger for at Ekstra Bladet hver dag kan udkomme, og holde danskerne oplyste om hvad der foregår rundt omkring i verden.
Fejl
Der skete en fejl med afsendelsen af rapporteringen.
Det danske holdforfølgelsesløb taber OL-finalen til Italien, der samtidig slår verdensrekord
Se de afgørende øjeblikke fra Danmarks finale i banecykling
Se de afgørende øjeblikke her.
Annonce:
De formåede at slå olympisk rekord i det indledende heat. De kom igen og besejrede Storbritannien efter det dramatiske styrt i semifinalen.
Men at slå Italien i OL-finalen kunne det danske 4000 meter-hold ikke.
Det bliver til sølv for Frederik Rodenberg, Rasmus Lund, Niklas Larsen og Lasse Norman Hansen - Danmarks anden ved legene i Tokyo.
Italien er olympisk mester og slår samtidig verdensrekorden med tiden 3.42.032 minutter - Danmark 3.42.198 minutter. Altså bare 0,166 sekund efter.
Finalen var, som tiderne fortæller, helt tæt. Italienerne fik den bedste start, men som tilfældet var mod Storbritannien tirsdag åd det danske hold sig ind på sin modstander og førte med fin margin, da der resterede 1000 meter.
Annonce:
Det forspring var nødvendigt, fordi Italien på de sidste runder har vist sig umulige at bide skeer med, da de smider Filippo Ganna forrest - og således også onsdag i OL-finalen, hvor de meter for meter nærmede sig og til allersidst kneb sig de fornødne hundrededele foran danskerne.
Her er et overblik over de danske medaljer ved legene i Tokyo
* Guld
Sejlsport: Anne-Marie Rindom.
Efter en nervepirrende medaljesejlads tog Anne-Marie Rindom guldet i Laser Radial. Det er en flot forbedring af danskerens bronzemedalje fra OL i Rio i 2016. Især rivalen Marit Bouwmeester pressede danskeren, men hollænderen måtte slutteligt nøjes med bronzen.
Badminton: Viktor Axelsen.
På suveræn vis udraderede Viktor Axelsen kinesiske Chen Long, der kom til OL som regerende olympisk mester. Den titel tilhører nu danskeren, der ikke levnede en ellers velspillende Chen Long nogen chance i finalen. Axelsen tabte ikke et eneste sæt i OL-turneringen, og også finalen blev vundet i overbevisende stil med cifrene 21-15, 21-12.
* Sølv
Skeetskydning: Jesper Hansen.
Danskeren rejste sig fornemt efter en halvskidt start på OL. Danskeren fik akkurat klemt sig med i den olympiske finale på sjette og sidste mandat. Og i finalen leverede han fornemt og vandt sølv efter amerikaneren Vincent Hancock, der var helt suveræn med 59 træffere ud af 60 mulige i finalen.
Banecykling: 4000 meter-holdet.
De fire danske ryttere leverede et brag af en finale, men italienerne var lige præcis bedre og satte tilmed verdensrekord.
* Bronze
Roning: Frederic Vystavel og Joachim Sutton, toer uden styrmand.
Duoen lignede på forhånd ikke et oplagt bud på en dansk medaljevinder, men imponerede ved OL. I det indledende heat og i semifinalen blev det til henholdsvis en første- og en andenplads, og så var finalebilletten hjemme. I kampen om medaljerne lagde danskerne sig tidligt blandt de forreste og holdt sig altså der helt frem til målstregen.
Svømning: Pernille Blume, 50 meter fri.
Den danske svømmestjerne var spået til at tage endnu en olympisk medalje, om end hun denne gang måtte svømme under mere bevågenhed og større pres end i Rio for fem år siden. Det tøjlede danskeren fint, og hun blev nummer tre i finalen i 50 meter fri. Hun var 0,14 sekunder fra Sarah Sjöström på andenpladsen og 0,4 sekunder fra Emma McKeon på førstepladsen.
Kajak: Emma Aastrand Jørgensen, 200 meter enerkajak.
For andet OL i træk tager den 25-årige kajakroer en olympisk medalje. På sprintdistancen satte hun næstbedste tid i semifinalerne, hvilket hun næsten fulgte op i finalen. Efter målfoto om sølvmedaljen måtte Emma Astrand Jørgensen dog nøjes med en flot bronzemedalje. Lisa Carrington tog guldet suverænt, mens Theresa Portela fik sølv i en tid, der blot var under to hundrededele hurtigere end Emma Aastrand Jørgensens tid.