Annonce:
Annonce:

Fanget på tv: Får lussinger af træner

Den stod på alternativ opkvikker til tysk judokæmper inden 1/16 finale. Se den vilde video her

Opkvikker: Tysk træner klapper judo-kæmper i hovedet før kæmp. Video: discovery+, hvor OL kan streames
Annonce:

Alle har forskellige måder at opkvikke sig selv, inden man går ind til noget vigtigt, men for den tyske judokæmper Martyna Trajdos, skete det dog alligevel på en opsigtsvækkende måde, da hende og træneren gjorde klar til 1/16 finalen mod Ungarnske Szofi Özbas.

Se videoen ovenover...

Inden Martyna Trajdos skulle på måtten i forsøget på at gå videre i legene, stod den på en voldsom rusketur fra træneren som forberedelse.

Kameraerne fangede træneren, da han tog fat i judokæmperen og ruskede hende hårdt, inden han sluttede af med to lussinger.

Den vilde opvarmning så voldsom ud, men bagefter løb Martyna Tradjos tilsyneladende mod måtten med masser af motivation og energi.

Lige lidt hjalp det dog, og Martyna Trajdos tabte til ungarnske Szofi Özbas.

Formanden hos Dansk Judo og Ju-Jitsu Union, Martin Kirkhammer undrer sig over den tyske træners opførsel.

Annonce:

Foto: Annegret Hilse / Ritzau Scanpix
Foto: Annegret Hilse / Ritzau Scanpix
 

Man må ikke slå sine kæmpere
- Det er ikke normen. Man må ikke slå på sine kæmpere vel, det er ikke noget, man på nogen måde kan støtte, og det er ikke noget, man skal gøre, fortæller han til Ekstra Bladet.

Han understreger også, at det ikke er noget, den danske union på nogen måde støtter.

- Det er ikke noget, som vi på nogen som helst måde kan stå inde for hverken nationalt eller internationalt.

På trods af den milde forargelse over trænerens adfærd, understreger Martin Kirkhammer at det er noget, der sker en gang i mellem. Især ser man det inden vægtløftning,

FAKTA: Sådan gik det Danmark ved OL tirsdag

Følgende danskere var i aktion tirsdag ved OL i Tokyo:

---- ---- ---- ----

* Judo:

63-kiloklassen, 16.-delsfinale: Lærke Marie Olsen tvang kampen mod den canadiske favorit Catherine Beauchemin-Pinard ud i en afgørelse i golden score, men her sejrede canadieren og stoppede Lærke Marie Olsens OL-færd.

* Badminton:

Damedouble, gruppekamp: Maiken Fruergaard/Sara Thygesen tabte overraskende i tre sæt til Setyana Mapasa/Gronya Somerville fra Australien. Den danske duo er dermed ude af OL.

Herredouble, gruppekamp: Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen tabte i to sæt til Hiroyuki Endo/Yuta Watanabe fra Japan. Begge par var allerede inden kampen sikret en plads i kvartfinalen. Med sejren gik japanerne videre som gruppevinder, mens danskerne avancerer som gruppetoer.

* Sejlsport:

Laser Radial, 5. og 6. sejlads: Anne-Marie Rindom hoppede med to fjerdepladser fra tredje- til førstepladsen i den samlede stilling. Dermed har Rindom sat kurs mod OL-guld. Der sejles igen torsdag.

49'er FX, 1., 2. og 3. sejlads: Ida Marie Baad/Marie Thusgaard kom fint fra land og ligger nummer fire samlet efter tirsdagens tre sejladser, der gav placeringer som nummer 14, 4 og 3.

49'er, 1., 2. og 3. sejlads: Jonas Warrer/Jakob Precht og de øvrige 49'ere nåede kun en enkelt sejlads tirsdag, mens 2. og 3. sejlads blev udsat på grund af for lidt vind. Den danske båd opnåede en sjetteplads i første sejlads.

* Skydning:

10 meter riffel, hold, kvalifikation: Steffen Olsen/Anna Skade Nielsen sluttede som nummer 21 i første kvalifikationsrunde og er ude. Kun de otte bedste hold gik videre.

* Bordtennis:

Herresingle, 16.-delsfinale: Jonathan Groth var godt med i de tre første sæt mod franske Simon Gauzy, men danskeren tabte alligevel i fire sæt med cifrene 10-12, 9-11, 9-11 og 5-11. Han er dermed færdig ved OL.

* Mountainbike:

Cross-country: Malene Degn og Caroline Bohé blev henholdsvis nummer 12 og 13 i et løb, der blev totalt domineret af de schweiziske kvinder, der tog sig af både guld, sølv og bronze.

* Dressur:

Hold, finale: Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth og Nanna Merrald endte som nummer fire i holdfinalen. Danmark var spået en god medaljechance, men Tyskland, USA og Storbritannien leverede bedre på dagen og snuppede medaljerne.

* Svømning:

200 meter butterfly, indledende: Helena Rosendahl Bach er klar til OL-semifinalen. Hun blev samlet tier på tværs af de indledende heats, der efter afbud kun talte 16 svømmere, som altså alle er klar til semifinalerne. Danskeren var knap to sekunder langsommere end kinesiske Yufei Zhang, der var hurtigst af alle.

800 meter fri, indledende: Alexander Aslak Nørgaard og Anton Ørskov Ipsen var som ventet et godt stykke fra de bedste og de otte finalepladser. Nørgaard blev nummer 19, mens Ipsen sluttede som nummer 21 ud af 33 svømmere.

Kilder: Ritzau, tokyo2020, DIF. olym.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: