Lumre lege: OL sætter fræk kondom-rekord

OL-atleterne vil blive klædt på til masser af masser sex i minus seks grader

Infront Sports: Lindsey Vonn styrter under løb

De sydkoreanske OL-værter i Pyeongchang har allerede sat den første olympiske rekord.

Der er ellers først officiel åbning af Vinterlegene på fredag, men arrangørerne har stolt meldt ud, at en sponsor har leveret 110.000 kondomer, og det er 10.000 flere gummimænd end ved de seneste Vinterlege i Sochi og Vancouver.

Der skulle efter sigende være 36 kondomer i velkomstpakken til hver af de godt 3000 aktive, som i disse dage i stort tal er vej til Pyeongchang.

17 af dem vil komme fra Danmark.

Så skal man lige huske, at Vinter-OL kun er i gang i to uger.

Normalt skal der også to til en omgang sengegymnastik, så der kan være grund til at frygte, at nogle af OL-deltagerne vil bruge alt krudtet uden for konkurrence.

Der er der for tiden minusgrader i Pyyongchang, minus sex grader lørdag, og det kunne måske inspirere til plus sex.

Den store donation af kondomer bekræfter i de mange historier om, at det absolut ikke er kedeligt at være i OL-byen, når OL-atleterne mødes og sød musik opstår.

Selv om alle har ydet deres bedste, er alle ikke så afkræftet, at der ikke er overskud til stor aktivitet på lagnerne og andre steder.

Arrangørerne har fortalt, at der vil være opstillet såkaldte affaldsspande til kondomerne på dame- og herretoiletterne, men også på strategiske steder som hovedcentret og mediecentret samt det medicinsk center.

- Vi tror ikke på, at alle kondomer vil blive brugt. Mange vil nok tage nogle med hjem som souvenir, lyder det fra en talsmand fra den glade giver.

Calle Halfvarsson har tilsyneladende brugt den svenske landsholdsbus til lidt af hvert. Foto: AP/Terje Pedersen Skisport Sex i landsholdsbussen afsløret i løgnedetektor

Nikki Hamblin fra New Zealand og amerikaneren Abbey D'Agostino leverede et OLs måske mest rørende øjeblik. Foto: AP OL 2016 Løgnhistorier, kidnapninger og sex-skænderi: Det husker vi OL for

Tasha Reign er så helt vildt dygtig til at agere fyld i en sandwich. Foto: Sex & samliv Hvem vandt mon guld i blowjob..?

 

1 af 3 Lindsey Vonn har tidligere været kæreste med den tidligere sex-afhængige golfstjerne Tiger Woods. (Foto: AP)
2 af 3 De sydkoreanske OL-værter har lagt 36 kondomer i alle de aktives velkomstpakke (Foto: Ritzau/Scanpix)
3 af 3 USA's alpine skidronning Lindsey Vonn oser langt væk af. Hun er bestemt ikke kedelig (Foto: All Over Press)
12 kommentarer
Vis kommentarer