Annonce:
Annonce:

Medie: OL-guldvinder flygtet fra Rusland

Den femdobbelte OL-guldvinder i svømning og generalsekretær for Ruslands Olympiske Komité Anastasia Davydova er flygtet fra sit hjemland

Anastasia Davydova, der ses til venstre i billedet, er flygtet fra Rusland. Arkivfoto: Alessandra Tarantino/Ritzau Scanpix
Anastasia Davydova, der ses til venstre i billedet, er flygtet fra Rusland. Arkivfoto: Alessandra Tarantino/Ritzau Scanpix
Annonce:

Nu gider Anastasia Davydova ikke mere.

For den femdobbelte OL-guldvinder og nu generalsekretær for Ruslands Olympiske Komité (ROC) er flygtet for Rusland. Det sker efter, at den russiske præsident, Vladimir Putin, har valgt at rekruttere flere soldater til Ukraine.

Det skriver Marca, der citerer det russiske medie Tass.

Der er tale om 300.000 russiske reservestyrker, der mobiliseres til kampen mod Ukraine, hvilket tilsyneladende har fået den femdobbelte olympiske guldvinder til at flygte fra Rusland.

Ifølge det russiske medie har Anastasia Davydova allerede fortalt Ruslands Olympiske Komité, at hun er flygtet fra landet. Og hun har angiveligt ingen planer om at vende hjem.

Hvor den russiske generalsekretær er flygtet til, er i skrivende stund ikke oplyst.

De russiske atleter kan ikke deltage i nogen som helst international konkurrence, eftersom Rusland er blevet sanktioneret på grund af invasionen af Ukraine.

Anastasia Davydova har fem olympiske guldmedaljer fra henholdsvis Athen i 2004, Beijing i 2008 samt London fire år senere.

De næste Olympiske Lege afholdes i den franske hovedstad, Paris, i 2024. Det hele kommer til at foregå fra fredag 26. juli til og med søndag 11. august.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: