OL-medalje i idioti: Fik sparket efter sex-snak om OL-sensation

Idioten sagde undskyld, inden han fik en fyreseddel

Radiovært kaldte OL-guldvinder Chloe Kim for en lækkerbisken. Det betød fyring (Foto: AP)
Radiovært kaldte OL-guldvinder Chloe Kim for en lækkerbisken. Det betød fyring (Foto: AP)

USA's OL-guldvinder i snowboard, den bare 17 årige Chloe Kim, har i den grad erobret manges hjerter.

Et par af dem hoppede så voldsomt over i radioprogrammet 'The Shower Hour with Patrick Connor', at værten på en San Francisco-radiostationer KNBR har fået et spark i den nederste del af ryggen trods sin undskyldning.

Den unge OL-guldvinder Kim, der er født i Long Beach, har sydkoreanske rødder og har fortsat familie i Sydkorea, så OL-guldet blev en anelse surrealistisk for hendes vedkommende.

- Hun er fin som bare fanden. Hvis hun var 18 år, ville jeg ikke skamme mig over at sige, at hun er en 'lille lækkerbisken'. Og det er hun. Hun er bedårende. Jeg er stor Chloe Kim-fan, sagde den 40-årige radiovært Patrick Connor efter Kims overraskende olympiske guldmedalje foran Liu Jiayu, Kina og Arielle Gold, USA.

Værten havde besøg af den pensionerede baseballstjerne Dallas Braden og stand up-komikeren Brody Stevens, der efterfølgende fyrede følgende bemærkning af:

- Der tog du din erektionspille, lød det fra den vittige mand.

Det blev et nummer for lummert for lytterne, der straks reagerede på diverse sociale medier.

Efter at have sovet på det, undskyldte Patrick Connor på Twitter.

Han skrev:

- I går gjorde jeg et mærkeligt forsøg på at få folk til at le, men det mislykkedes. Kommentaren om Chloe Kim virkede upassende. Jeg er led ved det. Du repræsenterer landet på en brillant måde. Jeg beklager overfor mine kolleger og lyttere. Jeg er total idiot.

Beklagelsen var ikke nok.

Manden, der kaldte sig selv en idiot, fik en fyreseddel og blev kendt udenfor San Francisco og omegn.

Selv om Chloe Kim med guldet blev den yngste OL-guldvinder i snowboard til dato, er hun sejrsvant som få trods en opvækst i det solrige Califonien.

Tidligere har hun vundet guld ved det første Vinter Ungdomsolympiske lege, og fire gange har hun vundet ved de nye X-Games.

- Jeg er overvældet. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, sagde Chloe Kim efter OL-guldet.

Det canadiske isdanser-par har droppet et greb, hvor Scott Moir presser hovedet ind mellem Tessa Virtues ben. Foto: All Over OL 2018 Guldfavoritter dropper 'porno-greb': For sexet til OL

Linden Vey er med i Pyeongchang og skal første gang i aktion 15. februar mod Schweiz. Foto: All Over Press OL 2018 OL-stjernens personlige tragedie: Far ville slå mor ihjel

Hollandske Ireen Wust vandt 10. OL-medalje og er den mest vindende speedskater nogensinde. Foto: Ritzau/ Scanpix  Vadim Ghirda OL 2018 Ny stor OL-triumf: Hun er historiens mest vindende

1 af 2 Selv om Chloe Kim blev den yngste OL-guldvinder i snowboard, er hun allerede en sejrsvant pige (Foto: AP)
2 af 2 Radiovært kaldte OL-guldvinder Chloe Kim for en lækkerbisken. Det betød fyring (Foto: AP)
77 kommentarer
Vis kommentarer