Annonce:

Per er landsholdets madchef: Ukrainsk kok ville stikke mig i maven med kniv

Han har taget turen fra Michelin-restauranter til kødgryderne i kulissen, når landsholdet er samlet

- Pengene får man ikke hos DBU, det kan jeg godt afsløre. Jeg taber penge, når jeg er afsted, griner Per Thøstesen, der er landsholdskok af ren kærlighed. Foto: Lars Poulsen
- Pengene får man ikke hos DBU, det kan jeg godt afsløre. Jeg taber penge, når jeg er afsted, griner Per Thøstesen, der er landsholdskok af ren kærlighed. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Ekstra Bladet

Han har stået i lære under verdens bedste kok, knoklet i trestjernede Michelin-køkkener og grundlagt en af Københavns mest succesfulde restauranter.

Men når de danske landsholdsstjerner tirsdag aften løber på banen i Dublin for at spille VM-billetterne i hus, så er deres brændstof de parisertoast og den spaghetti med kødsovs, som Per Thøstesen har lavet til dem.

Ubegrænset adgang med Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
29 kr./1. md.
Abonnementet fortsætter herefter til 79 kr./md.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: