Presset efter ny skade: Danmark har kun en udskiftning tilbage

Gudmundur Gudmundsson i tænkeboks efter Lasse Anderssons uheld i kampen mod Bahrain

Lasse Andersson er tvivlsomog må måske skiftes ud af truppen. Foto: Lars Poulsen
Lasse Andersson er tvivlsomog må måske skiftes ud af truppen. Foto: Lars Poulsen

PARIS (Ekstra Bladet): Reglerne er ganske klare ved håndbold-VM i Frankrig. Hver nation må skifte to spillere ud undervejs i turneringen, og Danmark har allerede brugt den ene.

Det skete, da Mads Mensah fik en forstrækning i maveregionen i kampen mod Egypten. Mensah blev derfor pillet ud af truppen og erstattet af Niclas Kirkeløkke fra GOG, som har siddet på bænken i opgørene mod Sverige og Bahrain.

I kampen mod Bahrain blev Lasse Andersson skadet i det ene knæ. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, men det forventes, at Gudmundur Gudmundsson på holdets pressemøde torsdag vil gøre status over skadessituationen.

Normalt holder man altid den sidste udskiftningsmulighed i hånden. Den vil ofte kun komme i brug, hvis en af holdets to målmænd bliver skadet. Men hvis Lasse Anderssons skade er værre end frygtet, kan landstræneren blive nødt til at handle senest efter kampen mod Qatar på fredag.

Og det kan meget vel blive Mads Mensah, der vender tilbage til truppen. Trænerteamet har i hvert fald ikke opgivet ham, og assistenttræner Henrik Kronborg sagde onsdag til Ekstra Bladet, at Mensah gør store fremskridt under fysioterapeuternes kyndige behandling.

Selvom unge Andersson selv udtrykte håb onsdag aften, så er Barcelona-spilleren yderst tvivlsom, og uanset hvad er det nok en streg i regningen for landstræner Gudmundur Gudmundsson.

Heldigvis undgik Mikkel Hansen at få det blå kort i kampen mod Bahrain, og han er dermed klar til at spille fredagens kamp mod Qatar.

Se også: Det ’rykkede’ i knæet: Her er status på kometens skade

Se også: Mikkel smidt ud: Danmark tæt på kollaps

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere