Riddersholm vil ikke love ny jubelscene

FCM-træner Glen Riddersholm er ved Sport 2014 nomineret i kategorien ’Årets jubelscene’, men han genopfører ikke sin flag-jubelscene fra foråret, hvis han vinder

Glen Riddersholms jubelscene efter sejren over Viborg i foråret har sikret ham mulighed for at have leveret 'Årets Jubelscene'. (Foto: Polfoto).
Glen Riddersholms jubelscene efter sejren over Viborg i foråret har sikret ham mulighed for at have leveret 'Årets Jubelscene'. (Foto: Polfoto).

HERNING (EksGlen Riddersholm har haft masser at juble over i 2014, og den ofte temmelig begejstrede FCM-træner kan i aften få endnu en sejr i hus. Han er nomineret i kategorien ’Årets jubelscene’ for sin ’flagføring i verdensklasse efter sejren i foråret over Viborg’, som det hedder indstillingen.

Allerede, da han ankom til den store fest i messecentret i Herning – kun et stenkast fra hjemmebanen – så han ud til at være godt tilfreds, men det kan altså blive endnu mere udtalt senere på aftenen.

- Fodbold er min passion, og derfor er jeg fodboldtræner, så det er ret naturligt for mig at glæde mig, når folk præsterer godt, sagde Glen Riddersholm lørdag aften, da han gennem stormen Egon havde kæmpet sig frem til den store fest.

- Når holdet klarer sig godt, så er det en forløsning, og den er jeg ikke bange for at komme ud med. Det er også en del af sporten.

Hvad får vi at se i aften, hvis du vinder ’Årets jubelscene’?

- Så tror jeg bare, jeg vil være glad og modtage prisen. Jeg tror ikke, at jeg vil glide hen ad gulvet på knæene eller noget, sagde Riddersholm.

- Det behøver ingen vist at glæde sig til. Så skulle det da kun være, hvis jeg sidder i særligt godt selskab, så stemningen bliver ekstra høj. Ellers skal man ikke se frem til det.

Hvad får du at juble over i 2015?

- Det største ligger selvfølgelig lige for: Hvis vi vinder guld, så er det naturligvis det største i arbejdsmæssig henseende, sagde Riddersholm.

- Derudover handler det om, at min familie holder sig sund, og at jeg stadig kan udvikle mig som familiefar og fodboldtræner.

Hvis I bliver mestre, vil du så love, at vi får noget ekstraordinær jubel at se?

- Det kan jeg ikke love, men da begejstring ligger naturligt for mig, vil det da overraske mig, hvis der ikke på en eller anden måde kommer en udløsning – altså i den rigtige retning, sagde Riddersholm.

0 kommentarer
Vis kommentarer