Ronaldo er vild med Carolines trusser

JBS gaflede Ronaldo, fordi han var imponeret over Caroline Wozniackis undertøjsreklame

Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)
Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)

Sandsynligheden taler for, at du gennem december har siddet og kigget på ønskesedler fra børnene eller børnebørnene, hvor Cristiano Ronaldos CR7-underbukser har figureret.

Verdens største sportsstjerne har med stor succes lanceret CR7-brandet i samarbejde med danske JBS. Et samarbejde, som aldrig var kommet i stand uden Caroline Wozniackis trusser.

Caroline Wozniacki har giver masser af opmærksomhed til JBS-undertøjet. (Foto: JBS) Tennis Caroline klædt af for millioner

- Caroline Wozniacki er en af årsagerne til, at vi har fået fat i Cristiano Ronaldo. Han havde set, hvordan Caroline turde smide sig rundt kun i det undertøj, vi havde lavet til hende, og kunne godt lide det. Det røg jo ud worldwide, at en tennisstjerne viste sig frem i noget, der nærmest var halv-gennemsigtigt, fortæller JBS-direktør Morten Alstrup til Ekstra Bladet og tilføjer henkastet:

- Så han spurgte os, om vi ville være interesserede i at lave et samarbejde med ham.

Selv om der er brugt Photoshop, er Cristiano Ronaldo mere fit end gennemsnittet. (Foto: Jack Abuin/ZUMAPRESS.com) Sport på vrangen Über-fit Ronaldo smider klunset

Samarbejdet med fodbold-ikonet har transformeret JBS. Omsætningen er fordoblet til 400 mio. kr., og den danske undertøjsgigant sælger nu i 55 lande mod tidligere seks.

Men Cristiano Ronaldos entré i JBS betyder paradoksalt nok, at undertøjs-firmaet stopper sit arbejde med Caroline Wozniacki, når 2014 bliver til 2015.

- Vi havde håbet på at få fat i et marked, men CR7 er blevet langt, langt større, end vi turde drømme om. Så det er bedst for virksomheden at stoppe med Caroline Wozniacki, der har været meget låst i den aftale, hun har med Adidas, siger Morten Alstrup.

Tennis Så lækker er Caroline i undertøj

JBS har ikke haft mulighed for at lave sportstoppe eller trusser med bred kant, der kan ses over linningen, da Adidas også laver den slags.

- Vi har en option på at starte op igen, og vi havde også mulighed for at fortsætte med trusserne, men det har vi i første omgang valgt at sige nej til, fortæller Morten Alstrup der i stedet har kastet sig over flere produkter i CR7-regi.

Men det ændrer ikke på, at Caroline Wozniacki har været et super-bekendtskab for JBS.

Flot ser hun ud, Wozniacki, i JBS' reklamespot. Tennis Sexede Caroline sikrer fed eksport

- Vi ville lave noget ’ikke bare til mænd, men til bare piger,’ og der har vi været med til at starte en trend, hvor stjernerne bruger deres eget navn, som nu går worldwide. Zlatan Ibrahimovic og Britney Spears med Change går også den vej. Og vi har også fået en henvendelse fra basket-stjernen Dwyane Wade, som vi ikke engang vidste, hvem var. Alt sammen grundet det vi lavede med Caroline Wozniacki, fortæller Morten Alstrup.

- Caroline er kendt worldwide. Da vi startede, var hun også sammen med Rory McIlroy. Hun er bare noget specielt. Det er svært at se andre ... Altså Serena Williams har også kant, men jeg har bare svært ved at se hende i undertøj, ler Morten Alstrup.

1 af 4 Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)
2 af 4 Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)
3 af 4 Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)
4 af 4 Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS)
0 kommentarer
Vis kommentarer