Annoncørbetalt - Carlsberg

Så er det afgjort: Her er Danmarks All Star-landshold

Resultatet er klar! Se, hvem danskerne har stemt på All Star-fodboldlandsholdet

Rådhuspladsen i København klædt i rødt og hvidt efter EM sejren i 1992. Foto: Claus Bjørn Larsen
Rådhuspladsen i København klædt i rødt og hvidt efter EM sejren i 1992. Foto: Claus Bjørn Larsen

Så er det afgjort.

Ekstra Bladets brugere har den sidste uges tid kunne stemme om, hvem der skal have pladserne på Danmarks All Star-fodboldlandshold i perioden 1982 til år 2000. Der var udvalgt tre spillere til hver af de 11 pladser, og nu er holdet sat.

Flere end 12.000 brugere har stemt, og selv om brugerne var enige om mange af spillerne, var der kamp til stregen om flere af pladserne.

Hvis vi starter med de sikre pladser, er Peter Schmeichel uden skyggen af tvivl danskernes foretrukne målmand. Han fik 91 procent af stemmerne foran Lars Høgh og Ole Qvist.

Det samme gælder Danmarks nok bedste fodboldspiller gennem tiden, Michael Laudrup, der blev topscorer, hvad angår stemmer, da han fik 94 procent af stemmerne på midtbane-pladsen foran Stig Tøfting og Klaus Berggren.

Arnesen og Olsen
Lillebror Brian Laudrup kom også på holdet, hvor han med 76 procent af stemmerne klart slog Flemming Povlsen og Mikkel Beck i kampen om pladsen i angrebet.

I forsvaret var det Morten Olsen, der fik flest stemmer, da han med 80 procent af stemmerne slog Ivan Nielsen og Søren Busk af banen.

På midtbanen skulle Frank Arnesen kæmpe mod Michael Schjønberg og Jesper Olsen, hvilket han gjorde ganske flot. Arnesen løb med hele 88 procent af stemmerne.

Tættest kamp var der i forsvaret mellem Thomas Helveg og John Sivebæk, hvor sidstnævnte dog endte med at løbe med sejren med 52 procent af stemmerne.

På venstre back var der også ganske tæt løb, men med 55 procent af stemmerne gik pladsen til Jan Heintze foran Henrik Andersen med 34 procent og resten til Jes Høgh.

Vind billetter til EM-kvalifikationen
Inden du hopper til oversigten med hele All Star-holdet herunder, så husk, at du den kommende tid kan vinde billetter til alle Danmarks hjemmekampe i den kommende EM-kvalifikation.

Det kan du gøre ved at deltage i konkurrencen 'Er du Danmarks største fodboldfan', der kommer til at foregå her på eb.dk.

Her kan du deltage ved at dele din største fodboldoplevelse, og fortælle, hvorfor du er Danmarks største landsholdfan. De tre bedste bliver udvalgt til at deltage i en fodboldquiz, hvor vinderen løber med billetterne. Følg med i løbet af ugen her på eb.dk .

Du kan se hele All Star-holdet her:

 

Tag en tur i omklædningsrummet med Carlsberg og se meget mere nostalgi


Kom med i omklædningsrummet med Carlsberg og oplev meget mere landsholdsnostalgi

Carlsberg og det danske landshold har været faste partnere gennem de sidste 40 år. Kom med ind i det virtuelle omklædningsrum her og gå ombord i de mange fantastiske minder.

Carlsberg har sponsoreret det danske herrelandshold siden 1978, hvor sponsoratet for alvor igangsatte dansk landsholdsfodbold. Pengene fra sponsoratet gjorde det nemlig muligt at ansætte en professionel træner i form af Sepp Piontek, og hermed begyndte tingene at tage form.

De sidste par år har sponsoratet også omhandlet at løfte stemningen på stadion gennem et øget fokus på faninvolvering og fanaktivering, og bryggeriets rolle i dette bærer frugt, viser en undersøgelse foretaget af DBU.        

”I DBU arbejder vi benhårdt på at styrke relationen til vores mange passionerede fans og lytte til dem for at sikre den bedst mulige stemning til landskampene. Carlsberg arbejder både målrettet og innovativt med netop den målgruppe, og derfor er det en aftaleforlængelse, der giver rigtig god mening. Vores fælles ambitioner at skabe masser af unikke oplevelser og værdi for vores fans i forbindelse med vores landskampe,” udtaler DBU’s kommercielle direktør.

Artiklen er sponseret af Carlsberg.