Brian Holm stiller op for Konservative

Sportschefen på cykelholdet Omega Pharma-Quick Step stiller op ved kommunalvalget på Frederiksberg

Brian Holm går ind i politik - hvis ellers vælgerne på Frederiksberg vil have ham. (Foto: Claus Bonnerup)
Brian Holm går ind i politik - hvis ellers vælgerne på Frederiksberg vil have ham. (Foto: Claus Bonnerup)

Den tidligere cykelstjerne Brian Holm er på vej ind i politik.

Holm var således den store kanin i hatten, da de Konservative på Frederiksberg torsdag aften holdt opstillingsmøde forud for det kommende kommunalvalg.

Den 50-årige sportschef hos Omega Pharma-Quick Step bor selv på Frederiksberg. Han har fået nummer 17 på partiets kandidatliste.

- Jeg har fulgt med i lokalpolitik i mange år, blandt andre gennem Stig Elling, som jeg kender, og Johnny Gehlsen, en tidligere cykelrytter, der sidder i kommunalbestyrelsen. Det var også dem, der gav mig ideen om at stille op. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det noget før, siger Holm til ekstrabladet.dk.

- Jeg har boet på Frederiksberg siden 1996, og det har jeg været glad for. Så min mærkesag må vel være, at det skal blive ved med at være et godt sted at bo, siger Holm, der afviser at han skulle have ambitioner om på sigt at gå ind i landspolitik, hvis han skulle blive valgt på Frederiksberg ved kommunalvalget.

- Det kan jeg fuldstændig afvise. Jeg kan sige med fuldstændig sikkerhed i stemmen, at det kommer ikke til at ske, griner Holm.

Sportschefen har ikke gjort sig helt klart, hvad det ville betyde for hans arbejde i cykelsporten, hvis han bliver valgt ind ved kommunalvalget 19. november.

Frederiksberg er i dén grad en højborg for De Konservative. Partiet har siddet på borgmesterposten i københavner-bydelen siden partiets stiftelse i 1915.

0 kommentarer
Vis kommentarer