City-stjerne fanget i fantastisk sexløgn

Kolo Toure fortalte sin elskerinde, at han solgte biler i Afrika - så hun ikke skulle opdage, hvem han var

Kolo Toure har tilsyneladende dummet sig en smule. (Foto: AP)
Kolo Toure har tilsyneladende dummet sig en smule. (Foto: AP)

Manchester City-stjernen Kolo Toure har tilsyneladende levet et dobbeltliv, der kunne blive til en lummer komedieudgave af Dr Jekyll and Mr Hyde.

På den ene side tjener ivorianeren 800.000 kroner om ugen, er gift og har to børn.

På den anden side havde den afrikanske superstjerne ifølge Daily Mirror gennem et par år en affære med en ung studine, som han bildte ind, at han hed Francois og var en ugift bilsælger fra Ghana.

Gennem et par år mødtes Toure med den nu 22-årige Kessel Kasuisyo, først på hoteller, siden i hendes lejlighed, da hun var flyttet hjemmefra - uden at hun vidste, hvem han virkelig var. Indtil en dag, hvor det endelig var lykkedes den unge kvinde at tage et billede af sin elsker, som hun viste til en veninde.

- Hun sagde, at jeg skulle gå på Google og skrive Kolo Toure, fortæller Kessel Kasuisyo.

Se også:

Carlos Tevez trækker huen ned over Manchester Citys kvindelige fotograf, mens Mario Balotelli knækker noget af fotografens linse. Voksenmobning eller bare drengestreger? (Foto: Screendump fra tv-indslag) Superligaen - 20. nov. 2012 - kl. 12:02 TV: Ydmyger Balotelli og Tevez kvindelig fotograf?

- Alt dukkede op. Manchester City, billeder fra brylluppet med hans mangeårige kæreste. Jeg følte mig som et fjols. Nu forstår jeg, hvorfor han gemte sit ansigt (når hun ville tage billeder, red.), og hvorfor han ringede fra et hemmeligt nummer, fortæller den 22-årige studine, der ifølge eget udsagn aldrig har interesseret sig for fodbold.

- Jeg sagde til ham, at han så bekendt ud, og han sagde, at han sikkert bare lignede en eller anden. Han sagde, at han solgte biler i Afrika og gjorde velgørenhedsarbejde. Han sagde, at han kom fra Ghana og også, at han var studerende.

- Han sagde, at hans far var minister. Jeg har aldrig været interesseret i fodbold. Jeg tænkte, at jeg måske havde set ham i fjernsynet sammen med sin far, fortæller den unge kvinde, der fik dyre gaver af Toure, der også antydede, at han ville gifte sig med hende.

Ifølge Daily Mirror nægter Kolo Toure, at han kender kvinden, selvom artiklen i avisen er ledsaget af et billede af Toure, som angiveligt er taget på elskerindens badeværelse.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen