Landsholdsspiller strippede på stripklub

Rosenborg-profil afslører en del om landsholdslivet i biografi

Steffen Iversen, der er blevet 35 år, har ikke kun gjort sig bemærket på fodboldbanen.

I sin selvbiografi, der udkommer i morgen lørdag, 'Steffen - født til fodbold' afslører han, at fodboldlivet snart er slut.

Men det har også budt på lidt af hvert.

Han skriver bl.a., at landsholdet 'i gamle dage' havde en fast tradition med at gå på kasino eller pub efter en kamp.

Da han spillede for U21-landsholdet ville han på stripklub med bl.a. Molde-spilleren Daniel Berg Hestad, 37 år.

Skuffede var de, da det gik op for dem, at der ikke var noget show. Men hvad der ikke er kan der blive, så de indtog selv scenen. Uvidende om, at nogen var fulgt efter dem.

- Steffen og Daniel kørte i bedste Chippendales-stil, først et godt stykke tid inde i showet gik det op for dem, at hele holdets 'støtte-apparat' var fulgt med og kiggede på, fortæller bogens forfatter Anders Mølster Galaasen til Dagbladet i dag.

- Jeg husker ikke præcis den episode, men det Steffen skriver er garanteret sandt og rigtigt. Vi havde det utroligt sjovt på ture med U21-holdet. Vi havde et godt kammeratskab. Vi havde det sjovt efter kampene og det er en tid jeg absolut savner, siger Hestad.

FAKTA:
Steffen Iversen (født 10. november 1976 i Oslo, Norge) er en norsk fodboldspiller, der spiller som angriber hos den engelske klub Crystal Palace. Før sit skifte til Palace spillede Iversen for Tippeliga-klubben Rosenborg BK. Han er desuden kendt for et langt ophold i engelsk fodbold hos Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers samt en sæson hos norske Vålerenga IF.

Iversen har med Rosenborg BK vundet tre, og med Vålerenga IF ét norsk mesterskab. I sin tid hos Tottenham var han desuden med til at vinde Liga Cuppen i 1999.

Iversen står (pr. marts 2011) noteret for 78 kampe og 21 scoringer for Norges landshold, som han debuterede for tilbage i 1998. Han var en del af den norske trup til EM i 2000 i Belgien og Holland.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen