Afbrød skolefodboldkamp - 10.000 kroner i bøde

Den 16-årige dreng, der afbrød pigernes finale i skolefodboldturneringen i går torsdag, samler penge ind på Facebook

Massi Tomra som baneløber under en af finalerne i skolefodboldturneringen i går, torsdag. (Foto: Thomas Sjørup)
Massi Tomra som baneløber under en af finalerne i skolefodboldturneringen i går, torsdag. (Foto: Thomas Sjørup)

- Som I ved, har jeg lavet en lille sjov ting i Parken i dag den 26/4. Fuck, det var nice! Sådan skriver en 16-årige dreng, der på Facebook kalder sig for Massi Tomra.

Med blot fem minutter tilbage af pigernes finale i skolefodboldturneringen i Parken i går smed den 16-årige knægt langt størstedelen af sit tøj og løb ind på banen i vaskeægte baneløber-stil. Den lille sketch betød, at kampen måtte afbrydes i tre minutter.

Selv om den Massi Tomra, hele hans venneskare og mange andre til stadighed morer sig over stuntet, så har det fået mindre sjove konsekvenser. Den 16-årige dreng bliver nemlig tildelt en bøde på 10.000 kroner, siger Parkens Driftschef, Jan Olsen, til ekstrabladet.dk.

- Ifølge vores ordensreglement får man en bøde på 10.000 kroner, hvis man løber ind på banen. Det står der også flere steder i Parken, siger Jan Olsen.

Beder om hjælp på Facebook
Til trods for den forholdsvis store bøde lader Massi Tomra sig ikke sådan slå ud.

Han har derfor oprettet gruppen Donering af penge! (STREAKEREN FRA SKOLEFODBOLD FINALEN) på Facebook.

- Desværre har jeg fået en bøde på en 10.000,-, som jeg meget gerne vil have betalt på en måde. Derfor spørger jeg jer nu, nede på knæ, om I ikke vil donere bare en enkelt og værdiløs 10'er, så jeg kan få betalt gælden på en hurtigere og smartere måde? ? Det ville være til en super stor og dejlig hjælp, og jeg ville værdsætte det rigtig meget! skriver han på Facebook.

Og støtten er stor. Gruppen har i skrivende stund 1.736 medlemmer og langt de fleste, om ikke alle, støtter Massi Tomra.

- Familien Jensen donerer selvfølgelig også. En god gerning skal støttes :-) skriver Merete Rinder Jensen, mens Simon Slaske Sørensen skriver:

- Jeg har gjort mange dumme ting i mit liv. Men Mass? Dig må jeg sgu tage hatten af for. Du skøn.

Slap billigt
Selv om 10.000 kroner kan lyde af meget, og især for en ung knægt på 16 år, så er det absolut ingenting i forhold til, hvad Ronni Nørvig skal betale, efter han løb på banen i landskampen mellem Danmark og Sverige tilbage i juni 2007.

Danmark blev taberdømt med resultatet 0-3, og Ronni Nørvig blev ved retten idømt en kæmpebøde på 1.869.269 kroner. 1.869.269 kroner han skulle betale til DBU, der dog har indgået et forlig med Baneløberen, der i stedet 'blot' skal betale 900.000 kroner.

Hvad siger I? Er Massi Tomra sjov, eller er han for dum? Er bøden for hård, eller er den i orden? Eller skulle hans bøde op på samme højde som Ronni Nørvigs?

1 af 2 Massi Tomra får nu en bøde på 10.000 kroner for at løbe på banen iført sko, strømper og underbukser. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Massi Tomra som baneløber under en af finalerne i skolefodboldturneringen i går, torsdag. (Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere