Tidligere FCK-stjerne støtter banestreaker

Den tidligere FCK'er Atiba Hutchinson støtter den 16-årige banestreaker Massi Tomra på Facebook

Den tidligere FCK-spiller Atiba Hutchinson støtter banestreakeren. (Foto: Thomas Sjørup og Earns van Norde)
Den tidligere FCK-spiller Atiba Hutchinson støtter banestreakeren. (Foto: Thomas Sjørup og Earns van Norde)

1.736 personer støtter i skrivende stund 16-årige Massi Tomra, der i går, torsdag, afbrød pigefinalen i skolefodboldturneringen i Parken, da han kun iført strømper, sko og underbukser løb ind på banen, og afbrød kampen i tre minutter.

Massi Tomra, som han kalder sig selv på Facebook, er blevet idømt en bøde på 10.000 kroner for sit lille stunt, og derfor har han oprettet Facebook-gruppen Donering af penge! (STREAKEREN FRA SKOLEFODBOLD FINALEN), som alle kan melde sig ind i. Her beder Massi Tomra om økonomisk hjælp til at betale bøden.

Fodboldspillere støtter Massi
En af de 1.736 støtter, som Massi Tomra har, er ingen ringere end den tidligere FCK-midtbanespiller Atiba Hutchinson. Han spillede selv på grønsværen i Parken, hvor han opnåede 95 Superliga-kampe og scorede 17 mål i samme liga, inden han i 2010 skiftede til PSV Eindhoven.

Også en anden, men dog mindre kendt, fodboldspiller støtter Massi Tomra. Jens Waltorp Sørensen, der til daglig er på kontrakt hos Akademisk Boldklub, AB, i Betsafe Ligaen - den tidligere 1. division, er blandt Massi Tomras fans.

Om Atiba Hutchinson og Jens Waltorp Sørensen har sendt lidt økonomisk hjælp til Massi Tomra, melder historien intet om.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere