Real-stjernes heldige hånd

Sami Khedira viser modelkæresten Lena Gercke frem i tysk magasin

Real Madrid-stjernen Sami Khedira har tilsyneladende haft en heldig hånd, da han valgte kæreste.

Siden sommeren 2011 har den 24-årige tyske landsholdsspiller i hvert fald været sammen med den tyske model Lena Gercke, og nu stiller parret sig for første gang frem sammen.

I den tyske udgave af det tækkelige mandemagasin GQ pryder parret forsiden af februar-nummeret, og det eneste, man egentlig kan have imod forsidebilledet, er måske placeringen af Khediras heldige hånd ...

Læs også:

Se også: Ronaldo stormer mod ny mål-rekord

- Vi har ganske enkelt et skønt, men også vidunderligt normalt forhold, og det har vi sandsynligvis begge ledt efter, siger Gercke i et interview med GQ.

- Jeg vover at påstå, at vi stoler 100 procent på hinanden. Vi kan fortælle hinanden alt, og vi kan også snakke om ting, der kan være ubehagelige, siger Khedira i et sjældent interview om sit privatliv.

- Vi er begge offentlige personer og har fra start gjort os klart, at vi må forholde os til det. Men på den anden side er den første periode i et forhold også ømfindtlig, og derfor ville vi ikke risikere noget. Vi ville ikke lade alle få en del af os, siger Khedira, der nu bor sammen med Lena Gercke i Madrid.

Se flere billeder fra interviewet her.

1 af 5 Forsiden af GQ. (Foto: GQ)
2 af 5 Lena Gercke til et modeshow i 2006 i forbindelse med VM i fodbold i Tyskland. (Foto: AP/Christof Stache)
3 af 5 Sami Khedira og Lena Gercke sammen til et modeshow i fjor. (Foto: Getty Images/All Over Press)
4 af 5 Lena Gercke og Sami Khedira på stranden. (Foto: All Over Press)
5 af 5 
0 kommentarer
Vis kommentarer