TV: Mænd dyrkede sex under norsk travfinale

To brunstige mænd trodsede kulden og ikke mindst den norske blufærdighed i mandags under et travløb i Trondheim - men dyrker de rigtig sex? Vurder selv!

Der er koldt i Norge. Men heldigvis findes der måder at holde varmen på. (Foto: Norsk Rikstoto)
Der er koldt i Norge. Men heldigvis findes der måder at holde varmen på. (Foto: Norsk Rikstoto)

En mindre skandale har ramt Leangen Travbane i Trondheim i Norge.

Mens travhestene blev reddet hårdt i finalespurten af fjerde løb i mandagens derby, fik en ung mand på sidelinien en helt anden ridetur.

SE OGSÅ:

TV: Par knaldede på perronen i Torontos metro

På tv-optagelser kan man se en mand med bukserne trukket ned om numsen stå tæt bag en anden mand og lave nogle meget letgenkendelige bevægelser.

Må være en spøg
Det ligner grangiveligt, at de to mænd dyrker sex, men det er næsten for meget for de gode nordmænd.

- Det må være en spøg og nogen forsøger at være morsomme. Løbene er gratis tilfgængelige på nettet og kan derfor nemt deles på sociale medier, så derfor er vejen til berømmelse hurtig, fortæller Vidar Brundtland Steder fra Norsk Rikstoto til dagbladet.no.

Norsk Rikstoto er ansvarlig for de norske travderbyer og også tv-dækningen. De opdagede først de to lystige herrer, efter seere gjorde dem opmærksomme på det.

Chokerede nordmænd
- Vi har aldrig set noget lignende. Vi måtte se det to og tre gange for at tro vores egne øjne, lyder det chokeret fra Vidar Brundtland Steder.

SE OGSÅ:De to barnumsede mænd er ikke blevet identificeret, og diskussionen går nu lystigt i Norge om sexseancen er et stunt eller ej.

HVAD TROR DU? VURDER SELV I TV-INDSLAGET OVER ARTIKLEN!