Dværgkastning skal være lovligt

Den noget absurde sport dværgkastning er på vej til at blive lovliggjort i Florida, efter et dødsfald i 1989 ellers fik politikerne til at forbyde aktiviteten

Dværgkastning er angiveligt en populær bar-aktivitet visse steder. (Screendump fra Youtube)
Dværgkastning er angiveligt en populær bar-aktivitet visse steder. (Screendump fra Youtube)

Nogle synes, det er hysterisk morsomt, mens andre synes, at det er en ydmygelse af folk med et handicap.

Dværgkastning er en af den slags aktiviteter, som deler vandene, og efter et dødsfald i Florida i 1989, blev 'sporten' gjort ulovlig i det meste af USA.

Skal have lov at tjene penge
Eftersom dværgkastning hovedsageligt foregik på barer og værtshuse, er en af straffene, at man kan miste sin alkohollicens.

Men i disse krisetider skal folk have lov til at tjene penge, også på ting, som andre finder usmagelige, mener Florida-politikeren Ritch Workman.

Han har udarbejdet et lovforslag, som skal gøre dværgkastning lovligt igen, så de, der har lyst, kan tjene en skilling på den spøjse aktivitet. Selv er han ikke en stor fan.

Smidt rundt af bargæster
- Jeg er ikke engang sikker på, hvorfor det er underholdende ...men nogle mennesker kan lide at gøre det, og nogle mennesker tjener penge på at deltage i det, siger Workman til Fox News.

Som regel foregår dværgkastning på den måde, at en såkaldt 'lille person' bliver betalt for at lade sig smide rundt af en flok bargæster en aften. Fænomenet har haft en vis udbredelse i Australien, England, Frankrig og USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen