To tøser til tennis uden trusser

I et forsøg på at skabe opmærksomhed omkring et nyt onlinespil, har Betfair genskabt en af tidernes mest ikoniske tennis-plakater

Sådan ser den originale 'Tennis Girl'-plakat ud fra 1976. (Foto: Martin Elliott)
Sådan ser den originale 'Tennis Girl'-plakat ud fra 1976. (Foto: Martin Elliott)

Betfair har haft fingrene langt nede i den kreative krukke og er kommet op med to tennistøser uden trusser som reklamesøjler for et nyt onlinespil, Wimbledon Doubles.

Billedet er dog ikke kun en omgang halvpornografisk ketchergymnastik, men samtidig også et forsøg på at efterligne en af tidernes mest ikoniske plakater, Tennis Girl fra 1976.

SE OGSÅ: Maria & Andrea i korte kjoler

Denne gang kører fotografen dog en dobbelt-op med de 25-årige identiske tvillinger Bryony og Katherine Frost som bagfigurer.

- Det var lidt koldt i parken, og vi skulle undgå regnen, men vi holdt os selv beskæftigede ved at spille Wimbledon Doubles, præcis som tennisfans kan gøre det under regnpauserne ved Wimbledon, lyder det fornuftigt fra Bryony Frost.

Motivet til den originale Tennis Girl-plakat blev taget til en kalender i september 1976 af Martin Elliott. Plakaten har solgt i to millioner eksemplarer og modellen på billedet er Elliotts daværende kæreste, den dengang 18-årige Fiona Butler.

Martin Elliott døde i marts 2010.

Du kan spille Wimbledon Doubles her.

1 af 2 De 25-årige identiske tvillinger Bryony og Katherine Frost reklamerer for onlinespillet Wimbledon Doubles i tennistøj uden trusser. (Foto: ALPHA)
2 af 2 Sådan ser den originale 'Tennis Girl'-plakat ud fra 1976. (Foto: Martin Elliott)
0 kommentarer
Vis kommentarer