Her er den nye fodbold-sprutte

Blæksprutten Paula skal gøre den afdøde artsfælle Paul kunsten efter og gætte, hvem der vinder kvindernes VM

Her er hun så, den nye fodbold-sprutte Paula. (Foto: DPA)
Her er hun så, den nye fodbold-sprutte Paula. (Foto: DPA)

Under sidste års verdensmesterskab i fodbold fik verden en ny stjerne i form af den synske blæksprutte Paul, der forudså resultaterne af en række kampe.

Når kvindernes VM søndag indledes i Tyskland, er det med en forhåbentlig lige så stærk spiller på sidelinjen i form af blæksprutten Paula.

Ligesom den afdøde superstjerne Paul skal Paula forsøge at forudsige resultatet af Tysklands første kamp ved at vælge mellem en musling fra en krukke med det tyske flag og en krukke med modstanderens flag.

Paula har allerede skabt chok blandt fodboldfans ved at forudsige, at Tyskland taber åbningskampen mod Canada - et land, som de tyske fodboldkvinder aldrig tidligere har tabt til.

Paula er en af i alt otte blæksprutter, der konkurrerer om at løfte den tunge arv fra Paul, som døde i oktober i en alder af tre år.

Paul blev lidt af en legende, fordi han ikke tog fejl en eneste gang, da han forudsagde, hvem der ville vinde Tysklands kampe under sidste års VM. Hans popularitet understreges af, at han har over 200.000 fans på sin Facebook-side.

Den synske blæksprutte kostede bookmakerne en formue og blev berømt over hele verden. Tyske tv-kanaler sendte live fra hans akvarium, hver gang han skulle forudsige en kamp, og det samme gjorde de fredag med Tysklands nye store håb, Paula.

0 kommentarer
Vis kommentarer