Nøgenmodel på transferlisten

VM's bedste spiller er i modvind i både sin klub og privat. Nu er Forlans bryllup med nøgenmodellen Zaira Nara aflyst. Se billeder af ex-turtelduerne her

Mens alt var evig fryd og gloriøs gammen: Forlan til tennis i Madrid i maj med Zaira Nara. (Foto: AP)
Mens alt var evig fryd og gloriøs gammen: Forlan til tennis i Madrid i maj med Zaira Nara. (Foto: AP)

Ingen spiller længere bolden til Diego Forlan i hans klub Atletico Madrid, hvor sidste års VM's bedste spiller bliver frosset ud. Nu har også hans forlovede spillet uruguayaneren af privat-holdet og sat sig selv på transferlisten:

De var et svedigt kendis-par i fodboldverdenen, 32-årige Diego Forlan og hans forlovede, den 22-årige nøgenmodel Zaira Nara, men nu er forholdet forbi, beretter bild.de, der mener at vide, at Forlan tvivlede på deres planlagte ægteskab.

De to havde bestillt et diskotek til 500 gæster til brylluppet den 29. juli, men alt er aflyst.

For blot to uger siden hyggede de to turtelædurer sig under Floridas sol. Se billederne her.

- Jeg kan sige: Gudskelov at jeg ikke giftede mig, skriver Zaira på sin Twitter-profil. Den flotte argentiner er ikke bange for at vise sig aldeles letpåklædt.

Det er sandsynligvis Forlans frustrerende sæson, der har kostet på privatfronten. I 2010 vandt han Europa League med Atletico Madrid og blev nummer fire ved VM med Uruguay og kåret til turneringens bedste.

I år har han kun scoret sølle otte ligamål, røg tidligt ud af Europa League og var senest med til at tabe en landskamp til Tyskland med 1 - 2.

Ifølge den argentinske avis Diario Popular skulle Forlan have forbudt sin ex-forlovede at arbejde som tv-vært, og det fik modellen til at melde pas:

- Jeg mangler luft til at kunne ånde. Jeg har mistet min frihed, twittede hun. Den har hun så nu vundet tilbage, indtil en ny bejler slår til.

Om Forlan slår til igen i Atletico, er tvivlsomt. Senest har han været sat i forbindelse med flere andre klubber, og spanierne vil nok gerne skyde ham af, inden hans tidligere markedsværdi falder yderligere.

I efteråret 2009 kostede han således 220 millioner kroner, men i maj 2011 var den - delvist aldersbetinget - faldet til 70 millioner. Og privat er den lig nul, hvis man skulle spørge Zaira Nara.

0 kommentarer
Vis kommentarer