Ild i trussen: Giggs var ikke alene om svigerinden

Ryan Giggs' svigerinde har haft gang i fire Manchester United-spillere - deriblandt Dwight Yorke

Ryan Giggs var ikke den første eller den sidste, der gik i seng med broderens kone. (Foto: AP)
Ryan Giggs var ikke den første eller den sidste, der gik i seng med broderens kone. (Foto: AP)

Afsløringerne omkring Ryan Giggs og hans utroskab fortsætter med at vælte ud af skabene i Manchester.

Torsdag er det dog Natasha Giggs, United-stjernens smukke svigerinde og elskerinde gennem otte år, der tiltrækker sig mest opmærksomhed.

Opmærksomhed for sine mange erobringer, der udover svogeren Ryan også tæller tre andre United-spiller og en bartender fra Newcastle.

- Natasha har altid været meget populær blandt fodboldspillere. Hun virker tiltrukket af deres livsstil, fortæller en kilde til The Sun.

Ifølge avisens kilder har Natasha Giggs være sammen med fire Manchester United-spillere: Ryan Giggs, Dwight Yorke, Phil Bardsley og Danny Simpson.

Sex på Cypern
Efter sin sidste hyrdetime med Ryan Giggs, rejste 28-årige Natasha i maj til Cypern for at deltage i en venindes bryllup, mens hendes mand Rhodri blev hjemme og passede børnene.

På Cypern mødte hun den 21-årige bartender Geordie Lewi White, som ifølge en af sine venner har fortalt:

- Jeg kunne ikke fatte det, da jeg mødte hende. Jeg så hende i en klub og tale med hende, og så fortsatte det hele den uge, hun var der.

Giggs flirtede med Natashas mor

- Hun var utrolig - meget smuk, og vi var øjeblikkeligt på bølgelængde.

- Jeg mødte hende i en klub klokken 2 om natten, og så mødte jeg hende igen på en anden klub en time senere, og resten er historie.

- Vi var sammen hele natten. Hun var den bedste, jeg har været i seng med. Vi gjorde det igen og igen, hun var ikke til at stoppe, har bartenderen angiveligt fortalt en ven.

De to var sammen en hel uge, og billeder af dem lå også på Facebook. Affæren var mere eller mindre en offentlig hemmelighed.

0 kommentarer
Vis kommentarer