Giggs betaler bror for at holde kæft

Manchester United-stjernen forsøger at få sin bror til at tie om andre sidespring

Giggs bruger sine penge til lukke munden på brormand. (Foto: AP)
Giggs bruger sine penge til lukke munden på brormand. (Foto: AP)

En skamfuld Ryan Giggs er igen kommet på talefod med sin bror Rhodri, og forsøger nu at betale sig fra, at Rhodri går til pressen med sin viden om Manchester United-spillerens andre mulige affærer. Det skriver The Sun fredag.

Rhodri forlod England, da hans hustru Natasha afslørede, at hun gennem otte år havde haft en affære med Ryan Giggs. Efter at have tænkt over tingene i Spanien sammen med en god ven, er Rhodri nu tilbage i England.

- Det sidste Ryan ønsker, er at der dukker nye hemmeligheder om hans sexliv op, siger en af den 37-årige walisers venner.

En kilde tæt på Rhodri siger til The Sun, at 'han har helt sikkert kendskab til, om der var andre kvinder i sin brors liv'.

Ild i trussen: Giggs var ikke alene om svigerinden

Rhodri har hyret et hundedyrt advokatfirma til at repræsentere ham. Schillings, som firmaet hedder, repræsenterede Ryan Giggs i hans forgæves forsøg på at undgå omtale af hans affære med Brig Brother-stjernen Imogen Thomas.

- Når Rhodri anvender advokater, som ligger langt uden for hans økonomiske formåen, indikerer det, at Ryan Giggs har overtalt ham til ikke at afsløre flere sexhemmeligheder, skriver The Sun.

Rhodri bekræfter, at han har haft kontakt med sin bror. Ifølge en kilde overvejer han tilbuddet fra Ryan Giggs på angiveligt 250.000 pund (2,1 millioner kroner).

- Stakkels Rhodri føler sig fuldstændig forrådt af Ryan, og aner ikke sine levende råd. Det har været et helvede for ham, men han vælter sig ikke ligefrem i penge. Så 250.000 pund falder på et tørt sted, siger en kilde.

Ryan Giggs menes at have en formue i nærheden af 300 millioner kroner. Rhodri derimod klarer sig igennem tilværelsen som chauffør.

0 kommentarer
Vis kommentarer