Rourke som rugby-bøsse

Skuespilleren Mickey Rourke skal portrættere den walisiske rugby-spiller Gareth Thomas i ny film om spilleren, der i en udpræget mandesport sprang ud som homoseksuel

Mickey Rourke kan stadig i en alder sidst i 50'erne fremvise en imponerende fysik. Nu skal han spille bøsseikon i ny film om en rugby-stjerne. (Foto: Uip)
Mickey Rourke kan stadig i en alder sidst i 50'erne fremvise en imponerende fysik. Nu skal han spille bøsseikon i ny film om en rugby-stjerne. (Foto: Uip)

En af 80'ernes helt store Hollywood-stjerner er ved at lære at spille rugby, selvom den gamle barfly sandsynligvis ville foretrække at indtage drinks i en mørk bar omgivet af unge, smækre kvinder.

Anledningen for Mickey Rourkes 'hårde træning' er imidlertid ikke kærlighed til selve spillet, men skyldes, at stjernen skal spille et rugby-ikon i sin kommende film.

Her skal Rourke portrættere den walisiske anfører Gareth Thomas i en biografisk film. Thomas brød i efteråret 2010 et tabu i den maskuline sport ved at springe ud som bøsse.

Mickey Rourke blev fascineret af historien om Gareth Thomas, og nu står den altså på fysisk research med den ovale kugle og sved på panden i New Yorks Central Park.

Mickey Rourke fik i 2008 et flot comeback i en anden film med en art sportstema, The Wrestler, som indbragte den hærdede hr. læderhud en Oscar.

Se billederne af Rourke under rugby-træning her

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind