Skønne Erin sagsøger stalker og hoteller

Historien om tv-værten Erin Andrews, der i smug blev filmet nøgen ender nu med en sag mod syv hoteller og en stalker, der allerede er smidt 30 måneder i fængsel

Det er som reporter og studievært for ESPN, at Erin Andrews er blevet kendt i USA. (Foto: AP)
Det er som reporter og studievært for ESPN, at Erin Andrews er blevet kendt i USA. (Foto: AP)

En fængselsstraf på 30 måneder til en stalker var ikke nok for tv-værten Erin Andrews.

Hun har nu anlagt et civilt søgsmål mod i alt syv hoteller i Chicago og mod stalkeren Michael David Barrett på i alt 1,2 millioner dollars for blandt andet krænkelse af privatlivets fred.

Det skriver nyhedsbureauet AP fredag.

Stalkeren Barrett blev idømt fængselsstraffen i marts for at have filmet en uvidende Andrews gennem nøglehullet i to tilfælde for siden at smide dem på nettet og forsøge at sælge dem til gossip-sitet tmz.com.

Men Andrews er også utilfreds med hotellernes håndtering, hvor man i adskillige tilfælde har givet oplysninger om den berømte ESPN-studievært til Barrett. Denne erkendte siden at have anmodet om værelser tæt på Andrews, så han kunne snige sig hen og kigge ind til den kønne vært.

- Selvom jeg aldrig helt vil kunne slette de dårlige minder, jeg har fået, håber jeg, at mine oplevelser vil medføre, at hele branchen vil være mere vågne og beskytte sine gæster, der besøger dem, siger Erin Andrews.

I alt blev Michael David Barrett tiltalt for at spørge 14 hoteller om oplysninger på Erin Andrews. Sagen mod ham begyndte for alvor at rulle, da en medarbejder hos tmz.com oplyste studieværten og hendes advokat om tilbuddet via e-mail.

Erin Andrews forøgede sin popularitet, da hun medvirkede i 'Dancing with the Stars' blandt andet sammen med Pamela Anderson.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+