Olympiske babes smider tøjet

I nat begynder vinter OL i Vancouver - se de kvindelige stjerner, der smider tøjet og skruer temperaturen i vejret. Se billederne her

Madeleine Dupont fra det danske curlinglandshold optræder topløs i en kalender. (Foto Fire on ice 2010)
Madeleine Dupont fra det danske curlinglandshold optræder topløs i en kalender. (Foto Fire on ice 2010)

De danske curlingpiger har gjort det - og nu følger flere af de amerikanske deltagere ved Vinter-OL efter. De smider tøjet og skruer temperaturen i vejret før Vinter-OL, der begynder i nat.

Det er Sports Illustrated, der vanen tro har fået store stjerner til at posere for bladets Swimsuit Issue. Blandt OL-stjernerne, der optræder med væsentligt mindre tøj, end vi er vant til, er endda USA's største skisportsstjerne, 25-årige Lindsey Vonn.

Ud over Vonn optræder også Clair Bidez og Hannah Teeter, begge 22-årige snowboardere, og 24-årige Lacy Schnoor, Aerial freestyle skisportsudøver, i Swimsuit-nummeret.

Også Tottenham-angriberen Peter Crouch's kæreste, Abbey Clancey, optræder i nummeret i en bodypaintet udgave.

Flere danske curlingpiger har smidt tøjet - naturligvis lidt mere end amerikanerne gør - i en curling-kalender, og tyske Anni Friesinger, deltager i hurtigløb på skøjter, har gjort det samme for Bild.

Vi har tidligere fastslået, at skøjteløberen Tanith Belbin er OL's lækreste - men efter at have set billederne af de ovenstående er vi kommet i alvorlig tvivl...

Flere eksperter - især amerikanske - har allerede kritiseret de flotte billeder af kvinderne. 'Den fjerner fokus fra kvindernes idræt, lyder det.

Her på redaktionen er vi ikke i tvivl: Aldrig har vi været så fokuserede på curling, skøjteløb og skisport. Let the games begin!

Se billeder hos Sports Illustrated her

Se Anni Friesingers billeder på Bild.de her

1 af 3 Anni Friesinger smider sportsdragten hos Bild. (foto: AP)
2 af 3 Lindsey Vonn gør sig også godt med tøj på. (Foto: AP)
3 af 3 Madeleine Dupont fra det danske curlinglandshold optræder topløs i en kalender. (Foto Fire on ice 2010)
0 kommentarer
Vis kommentarer