Motorsportsboss død af ekstrem perversion

- Min fire-årige datter så ting, hun aldrig skulle have set, fortæller nabo om prostitueret, der er mistænkt for drab på motorsportsboss

Den 46-årige Mistress Lucrezia kan noget med smerte og ydmygelse. - Jeg er ikke blødhjertet, som hun skriver på sin hjemmeside. (Arkivoto: Polfoto)
Den 46-årige Mistress Lucrezia kan noget med smerte og ydmygelse. - Jeg er ikke blødhjertet, som hun skriver på sin hjemmeside. (Arkivoto: Polfoto)

De engelske motorsportsbosser har farverige tilbøjeligheder.

FIA-direktøren Max Mosley vakte skandale, da han blev afsløret som swinger i nazi-tøj.

Nu er en anden engelsk motorsportsboss, Robin Mortimer, blev fundet død hos en kvinde, der kalder sig Mistress Lucrezia og ifølge egne ord er 'Europas mest perverterede domina'.

58-årige Mortimer, der kom fra en stor og kendt motorsportsfamilie og ejede touring car-holdet RPM Motorsport, blev fundet død i badet hos Mistress Lucrezia og en anden prostitueret, Mistress Juno, i deres villla nær Brecht i Belgien

De to kvinder er blevet anholdt, mistænkt for vold med døden til følge. Mortimers død skyldes muligvis kvælning i forbindelse med indtag af lattergas, som skulle dulme smerterne ved den behandling, de prostituerede underkastede ham.

'Min fire-årige datter så ting'
Den 46-årige Mistress Lucrezia, som lyder det kryptiske borgerlige navn Ira V.D., har en hjemmeside, hvorpå hun kalder sig en 'sadist af den værste slags' og udlægger sine specialiteter som ekstrem smerte, bondage, ydmygelse og tortur i sessioner, der kan vare op til tre dage.

Mortimer skal have mødt den specielle dame på bondageklubber i London.

En kvindelig nabo beskriver overfor The Telegraph det leben, der har været i villaen i Brecht:

- Dette er en stille gade, hvor der bor familier. Men efter hendes ankomst begyndte alle disse dyre biler pludselig at ankomme, mange af dem med udenlandske nummerplader. Vi nåede grænsen, da hun begyndte at afholde S/M-sessioner i sin have ... min fire-årige datter så ting, hun aldrig skulle have set.

Robin Mortimer var på vej til Spa-banen i Belgien, hvor hans søn Alex skulle have kørt løb for RPM Motorsport.

1 af 2 Robin Mortimer. (Foto: Polfoto)
2 af 2 Den 46-årige Mistress Lucrezia kan noget med smerte og ydmygelse. - Jeg er ikke blødhjertet, som hun skriver på sin hjemmeside. (Arkivoto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer