Boris Becker beskyldt for fusk

Boris Becker reagerer ikke på henvendelser om at levere, hvad han har lovet, til en auktion for kræftsyge børn

Boris Becker med sin søn Noah Grabriel. Farmand beskyldes for fusk. (Foto: AP)
Boris Becker med sin søn Noah Grabriel. Farmand beskyldes for fusk. (Foto: AP)

Tennislegenden Boris Becker bliver nu beskyldt for at unddrage sig sine velgørende forpligtelser. Boris Becker reagerer nemlig ikke på henvendelser om den vare, han sidste år solgte på en velgørenhedsauktion for kræftsyge børn.

Sidste år ved en velgørenhedsauktion i Raisa Gorbatjovs Kræftfonds (Mihail Gorbatjovs afdøde hustru) udloddede Boris Becker en dag med tennis og en tur til sin residens på den spanske ferieø Mallorca.

Men siden har det ikke været muligt for køberen, der betalte knap 200.000 kroner, at komme i kontakt med Boris Becker, skriver mirror.co.uk.

Det er nu 17 måneder siden, at handlen blev en realitet på auktionen. Og her til foråret skulle køberen efter planen have valuta for pengene. Men Becker reagerer ikke på henvendelserne.

Køberen skulle ifølge en af mirror.co.uk's kilder have købt arrangementet med Boris Becker som en gave til sin far, der er en stor tennisfan.

Hvad der forhindrer Boris Becker i at reagere, er uvist. Men måske er han så optaget af sit nye ægteskab, og at han snart bliver far igen, at han har glemt alt om arrangementet.

12. juni blev den tidligere tredobbelte vinder af Wimbledon-turneringen gift med Sharlely Kerssenberg ved en romantisk ceremoni i St. Moritz i Schweiz.

I august meddelte parret så, at de venter barn, så Boris Becker har mere end rigeligt at se til på hjemmefronten.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere