Onyszko: Dumme blondiner i sportsjournalistik

- De har ingen faglighed. De aner ikke en skid om fodbold, skriver Arek Onyszko om kvindelige sportsjournalister

Kvindelige journalister skal holde sig langt væk fra Arek Onyszko. (Foto: Ole Frederiksen)
Kvindelige journalister skal holde sig langt væk fra Arek Onyszko. (Foto: Ole Frederiksen)

De hårdtslående citater - nogle ville kalde dem noget andet - fortsætter med at strømme ud af FCM-målmand Arek Onyszkos kommende bog, 'Fucking Polak', der udkommer den 9. november.

Den tidligere Viborg- og OB-keepers bog har allerede gjort sig bemærket med sit indhold af bøssehad, kærlighed til Hells Angels og konstatering af, at Caroline Wozniacki ikke er det mindste dansk, fordi hun kan noget så udansk som at arbejde hårdt og fighte på banen.

Nu er det de kvindelige sportsjournalisters tur til at få én på lampen af den store polak.

- Til gengæld fatter jeg ikke, hvorfor der er så mange kvindelige sportsjournalister. Det er som om, at alle værterne pa sportsudsendelserne på tv skal være kvinder. Det er sikkert bare fordi de ser godt ud. Så kan de nemmere lokke svar ud af os, skriver Onyszko, før han for alvor tager fat:

- Jeg synes bare, det er et skråplan. De har ingen faglighed. De aner ikke en skid om fodbold. Det svarer til, at de sætter mig til at kommentere håndbold. Jeg ville ikke ane, hvordan forsvaret skal spille, eller hvilken taktik der skal bruges. Det samme gælder de kvinder.

- De har jo aldrig selv spillet fodbold. Hvad fanden skal jeg snakke med dem om?

- Jeg kan da ikke tage det seriøst, når det bare er en dum blondine og en falleret træner, der spiller kloge, skriver Onyszko om medarbejderne på diverse fodboldprogrammer på tv.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere