David Beckham udvist i miniput-kamp

Amatørdommer så sit snit til at give verdensstjernen det røde kort

Det er ikke første gang, David Beckham ser rødt. Her bliver han udvist af danske Kim Milton Nielsen ved VM i 1998. (Foto: AP)
Det er ikke første gang, David Beckham ser rødt. Her bliver han udvist af danske Kim Milton Nielsen ved VM i 1998. (Foto: AP)

Det kan godt være, at David Beckham er en af verdens mest berømte og velhavende fodboldstjerner med klubber som Manchester United, Real Madrid og AC Milan på CV'et.

Men der skulle tilsyneladende en hel del mere end en solid håndfuld stjernestøv til at imponere dommeren i en amerikansk miniputkamp, da han stod ansigt til ansigt med stjernen.

Han stak nemlig englænderen det røde kort, og bad ham forlade anlægget.

Her var David Beckham, fordi han senere skulle se sin søn, Romeo, spille.

Beckham: Vi vil have flere børn

Men da han i kampen inden så dommeren udvise en syvårig dreng for at begå straffespark, kunne han ikke holde tand for tunge. Det fortalte David Beckham, da har var gæst i engelske Jonathan Ross' talkshow.

- Jeg var ude og se mine børn spille forleden, og det skete i kampen inden. Det var de yngste børn fra Romeos klub, og der blev dømt et straffespark. Børnene var syv år gamle, og så viste dommeren ham ud. Jeg sagde, 'kom nu, dommer, han er syv år gammel, du kan ikke vise ham ud', forklarede Beckham, som tilsyneladende overvurderede sit dommertække.

- Han så på mig og sagde, jo, jeg kan', og jeg sagde, ok, men det kan du ikke, han er syv år gammel'. Så kom han over og gav mig det røde kort. Han sagde, at jeg skulle forlade parken. Helt ærligt. Porten var kun 20 meter væk, så jeg ventede der, og gik ind igen, da min søn skulle spille, lød det fra Beckham, som for nyligt besluttede at fortsætte karrieren hos Los Angeles Galaxy.